Belek Flash Otel , turizmin başkenti Antalya'nın şirin beldesi Belek şehir merkezinde bulunmaktadır. Antalya Belek Ucuz Otel'de konaklama imkanları sunan otelimiz, bütçenizi sarsmadan tatil yapmanıza olanak sunar.

Belek'te plaja ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşım imkanı ile size alternatif bir tatil fırsatı sunar. Aylık oda fiyatı seçeneklerimiz ile turizm çalışanları yada uzun süreli ekonomik tatil yapmak isteyenler için seçeneklerimizle Belek'te ucuz Otel ve konaklamanın adresi Belek Flash Oteldir.


belek ucuz oteller
Belek Flash Otel

Güzel bir tatil için Belek Flash Otel sizin için en doğru seçim olacaktır. Belek gibi dünyaca ünlü plajların yanı başındaki ultra lüks otellerin pahalı tatil seçeneklerine karşın ucuz ve ekonomik konseptli otelimiz size ulaşılmaz görünen tatili uygun fiyatlarla sunuyor.

Akdeniz'in en güzel plajlarında güneşlenmek ve yeşiller içindeki bir şehirde sakin, huzurlu güven içinde ekonomik bir tatil size uzak değil. Uzman kadromuz, güler yüzlü hizmet anlayışını prensip edinerek ailenizle güvenle konaklayabileceğiniz imkanları bir araya getirerek tatil ihtiyaçlarınıza özel çözümler geliştirmektedir.


Odalarımız:
Belek Flash Otel'de, toplam 30 oda bulunmaktadır. Odalarımızda 24 saat sıcak su, klima, televizyon, telefon, bulunmaktadır. Odalarımız çift kişilik 3 kişilik yataklara sahiptir. Çoğunlukla odalarımızda balkon bulunmaktadır.

Gecelik oda fiyatlarımız:
Güncel oda fiyatları için lütfen bize sorunuz.

Paket Fiyatlar:
Uzun süreli konaklamalar için paket fiyatlarımız bulunmaktadır.
600.00 TL'den başlayan aylık fiyatlarla konaklama imkanınız bulunmaktadır. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun konaklama çözümünü sizlere sunuyoruz.

İmkanlar:
Otel içinde; ortak kullanımlı çamaşırhane, Ortak kullanımlı mutfak ve restoran alanı bulunmaktadır. Otelimizde ADSL internet imkanıda bulunmaktadır.
Otel dışında; Belek şehir merkezinde alışveriş imkanlarına bir kaç adım ötede, haftalık kurulan halk pazarından alışveriş imkanı, Belek plajlarına belediye servisleri ile kolay ulaşım, Serik ve Antalya'ya saat başı otobüsle ulaşım imkanı vardır.


İLETİŞİM VE REZERVASYON

Adres:
Akdeniz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:8/E
(Belek Belediyesi Ekmek Fırını Karşısı)
Belek Beldesi / Serik / ANTALYA
Telefon :
0242 715 36 16 - 0537 656 04 31
E-Posta :
info@belekflashotel.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski