Antalya’ya 110 km uzaklıkta bulunmakta olan Kekova beldesi Kaleköy mevkiinde konuklarına ev sahipliği yapan Kekova Mehtap Pansiyon, bozulmadan kalmış nefes kesici doğal güzellikleri ve eşsiz tarihi zenginlikleri keşfedeceğiniz bir tatili konuklarına yaşatan hizmetler sunmaktadır. Kekova Mehtap pansiyonu denize olan konumu ve kekova'nın büyüleyici manzarası nedeni ile tatil yapacaklara tavsiye ediyoruz.

Bütün bir yıl boyunca konuklarına aralıksız olarak hizmet vermektedir. Yerli ve yabancı misafirlerini en güzel hizmetlerle ağırlamak için çaba gösteren işletme 10 güzel odadan meydana gelmektedir. Odaların ön tarafında dinlenirken keyif alacağınız özellikte geniş taraçalardaki sedirlerde oturarak günü yorgunluğunu üzerinizden atarken Kekova’nın büyüleyici manzaralarının seyrine kapılacak ve çok keyif alacaksınız. Pansiyon fiyatlarımız Diğer apart ve otellere nazaran gayet ucuz ve ekonomik sayılır.Yine de gelmeden önce arayarak fiyat ve müsaitlik durumunu sorunuz.

Geniş bir alanı içine alan arazi üzerinde kurulu olan işletme dileyen misafirlerine kamp alanları sunmaktadır. Tesisin açık havada yemek yemenin tadını çıkaracağınız açık hava restoranı bulunmaktadır. Tarihi yerlere gerçekleştirilen geziler ve günlük deniz turları aktivitelerine katılarak muhteşem güzelliklerin keşfederken tatiliniz boyunca unutulmaz anların tadını çıkarabilirsiniz. 

Bu aktivitelerin yanı sıra dileyen konuklar yakın çevredeki Kekova tarihi yerlerini ve etkileyici kalıntıları ziyaret ederek hoşça vakit geçirebilirler. Türkiye nin tatil yerleri ve güzelliklerini keşfedeceğiniz muhteşem bir tatil keyfi sizleri bekliyor. Gizli cennetler ve büyüleyici atmosfere doyacağınız tatil ve huzuru bulacağınız doğru adrestesiniz…
Telefon : 0242 874 21 46
Fax : 0242 874 20 77

Post a Comment

Daha yeni Daha eski