Pansiyonumuz, Denizköy Mevkiinde, zirevesinde Karagöl isimli Krater Gölü buluna dağın yamacındadır. Denizden yüksekliğimiz 171 Metre olup, muhteşem bir manzaraya sahibiz. Güzel bir karayolu ile yaya olarak plaja inilmektedir. İstenilmesi durumunda özel araç ile de deniz kenarına gidilmektedir.


Dikili ve Çandarlıdan pansiyonumuza geliş yolu yenilendi
candarlı pansiyon

Çandarlı ile Dikili istikametinden pansiyonumuza gelirken kullanabileceğiniz mevcut irtibat yolumuz asfalt olarak yenilenmiştir. Özel araçlarınızla rahatlıkla seyahat edebilirsiniz.
Pansiyonumuz, Kuzey Ege sahillerinin hemen hemen her yöresinden (Alaçatı, Foça, Şakran, Yenikent, Assos, Bozcaada, Gökçeada, Dikili, Çandarlı vd.) toplanmış vasıflı doğal taşlarla inşa edilmiş bir TAŞ VİLLA’dır.
taş ev resimleri

bimeyko taş ev
Dikili – Çandarlı sahil yolu üzerinde, Çandarlı’dan gelişte Denizköy’e 2 km, Çandarlı’ya 9 km mesafede, BİMEYKO yerleşimindeki pansiyonumuz bir aile işletmesidir.

Kuzey Egede Tatil Yapabileceginiz Essiz Pansiyon

Emekli olur olmaz Bursa’dan gelip çok sevdiğimiz Çandarlı ve Denizköy bitişiğindeki Bimeyko yerleşkisinde butik pansiyonumuzu inşaa ettik.

Artık lezzetli balıkların, temiz denizin, yüksek oksijen oranının ve doğal güzelliklerin beldesi Denizköy BİMEYKO’da yaşamaya başladık. Pek tanınmayan bu yeryüzü cennetini sizlere de tanıtmak arzusundayız.

Pansiyonumuz, her biri birbirinden güzel Çandarlı’nın dört mevsiminde ziyaretinize açık olacaktır.

Şansınız varsa, belki de bir gün, Herodot’un dediği gibi “Rüzgarların meydan savaşına” da şahit olabilirsiniz.

Odalarımız soğuk-sıcak klimalı, uydu televizyonlu, 24 saat sıcak sulu ve banyo WC’li, banyolarda saç kurutma makinesi dahil, banyo aksesuarları mevcuttur.
WIN İnternet Bağlantımız olmakla birlikte, Minibar'ımız mevcuttur. Müşterilerimizin değerli eşyalarını muhafaza altında tutabileceğimiz Emanet Kasamız bulunmaktadır.

İLETİŞİM

Veysel ER
Butik Pansiyon Bimeyko / Denizköy / Çandarlı
Dikili
İzmir
Türkiye

E-Mail:veyselnurdan.er@hotmail.com
Tel. 0532 217 44 87
Tel.0533 248 87 90
http://www.butikpansiyonbimeyko.com

ENGLİSH


Our pension was build with natural stones from The Northern Aegean Sea. The Pension is located near the coast road between Dikili and Candarli (km 19).

After retireing we moved from Bursa to Candarli, where we have build our stone house. Fresh fish from Aegean Sea, clean air, a beach with cristal clear water and the untouched nature have convinced us to spend the rest of our lifes here.

Dikili Çandarlı Boutique Pension Bimeyko

We would like you to take part in the beauty of this area. We are looking forward to welcome you!

The pension is opened all year long all of our our 8 rooms are equipped with AC, bathroom (hot water) and TV.

People who love the arts and the nature are welcome to spend a few days with us !

we appreciate and support that the efforts for living together Turks and Greeks, the friendly people who live on both sides of the Aegean Sea. Thanks to our neighbors shared afflictions of the Turks in August 17, 1999 earthquake. And remember deceased Ismail Cem Ipekci who worked hard for this friendship.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski