Kabak Vadisini ve Akdeniz’in büyüleyici atmosferidir  Natural Life’a hayat veren, bizde vadiye ihanet etmeden ona ters düşmeden yapılandık olabildiğince uyumlu. Vadi nasıl cömertçe sunduysa güzelliklerini hizmetimize, bizde ona bakarak kurduk sofralarımızı cömertçe size. Ve vadi ne kadar göz alıcı ve kusursuz ise biz de bozmamaya çalıştık bu güzelliği kendi bahçemizde. Ama rengarenk çiçekler ekledik sizleri karşılarken yüzümüzde açan gülümsemeler gibi. Kabak Natural Life her sezon dünürcü bekleyen kız evi gibi hazırlanır sizler bizi gönlünüze alabilesiniz diye. Sağlıklı, güzel günlerde görüşmek dileğiyle.
Fethiye Natural Life

Kabak vadisinin 1 derece doğal sit alanı olması nedeniyle Ağaç Evleri (tree houses) uyku ve dinlenme odası olarak seçtik. Ağaç direkler üzerine kurulu yaklaşık 9 M2 lik kulübeler sizlerin serin bir yerde güvenli bir şekilde uyumanızı, dinlenmenizi sağlayacak biçimde bazıları balkonlu bazıları da teraslı şekilde tasarlanmıştır.
Bungalov Ağaç evler

Kampın deniz dağ ve orman manzaralı yerlerine yapılmış 10 adet ağaç ev duş tuvalet, geniş manzara terası,air cond. ,minibar ile donatılmıştır, zeytin bahçesi içine serpiştirilen 11 ağaç ev duş ve tuvalete sahip değilsede bahçenin çeşitli yerlerine konulmuş çok sayıda tuvalet ve duşlar temizliği ve bol sıcak suyu ile sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yetecektir.Ağaç evler 1,2,3,4,5 yataklı olmak üzere ihtiyaca göre sizlerin seçeneğine sunulmuştur.Çocuklu aileler için özel ağaç evlerimiz vardır.
Kabak koyu konaklama

NOT: Odaların içlerinde genelde ikişer yatak,yastık,çarşaf,pike ve serin havalarda kullanmanız üzere uyku tulumları standart olarak bulunur.

KABAK NATURAL LIFE
+90 252 642 11 85
+90 252 642 11 34
+90 252 642 11 58
GSM: 0-532 215 35 68
info@kabaknaturallife.com
Kabak Mah.Faralya köyü
MUĞLA-TÜRKİYE

Post a Comment

Daha yeni Daha eski