kozaklı kaplıca suyu hangi hastalıklara iyi gelir,
Kozaklı nasıl gidilir,kozaklı konaklama, kozaklı kaplıca otelleri,kozaklı apartlar,kozaklı nerede kalınır, Romatizma hastalıklarına iyi gelen kaplıcalar,,Kireçlenmelere iyi gelen kaplıcalar,,Kas hastalıklarına iyi gelen kaplıcalar,Sedef tedavisine iyi gelen kaplıcalar,Egzama tedavisi,Akne gibi cilt hastalıkları,Damar hastalıkları,Yüksek tansiyon,Diyabet tedavisinde şifalı sular,kaplıca tedavisi

Kozaklı kaplıcaları Genel Bilgileri


Kaplıca alanı Nevşehir İli Kozaklı İlçesi içerisinde, Kayseri - Ankara karayolu 50. km. sinin 23 km. kuzeyinde bulunmaktadır.

Kozaklı Kaplıcaları adından da anlaşıldığı gibi Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bulunmaktadır.Kayseri Ankara karayolu 50 kilometresinde bulunan Topaklı'ya 23 kilometre uzaklıkta bulunur.


Nasıl gidilir
İlçe merkezinden belirli saatlerde yapılan otobüs seferleri ile Türkiye'nin her şehrine Ankara-Kayseri kara yolu üzerinden otobüs bulma imkanı mevcut'tur. Türkiye'nin her yerinden Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Topaklı'ya gelerek buradan da Kozaklı ilçesi otobüsleri ile ilçeye ulaşmak mümkündür.Ayrıca ilçeden Nevşehir ve Kayseri'ye saat başı otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Ankara-Kayseri Demiryolu güzergahın da bulunan Karasenir ve Kanlıca Kasabalarına Tren yolu ile ulaşıp buradan Kasabalara ait belediye otobüsleri ile ilçeye ulaşım da mümkündür.Havayolu ulaşımı Kozaklı İlçesine 110 km. mesafedeki Nevşehir Tuz Köyü sivil havaalanı ve 95 km. mesafedeki sivil uçuşlara da açık olan Kayseri askeri havaalanı ile sağlanmaktadır.

Tedavi ettiği hastalıklar:
Termal su romatizma, kan dolaşımı, solunum yolu, sinir ve sindirim hastalıkları, deri ve kalp hastalıkları, iç salgı sistemi bozuklukları, böbrek ve idrar yolları hastalıkları, kadın hastalıkları, göz ve kemik hastalıkları, kireçlenmeler ve ameliyat sonrası hastalıkların tamamına iyi gelmektedir. Romatizma hastalıkları,Kireçlenmeler,Kas hastalıkları,Sedef,Egzama,Akne gibi cilt hastalıkları,Damar hastalıkları,Yüksek tansiyon,Diyabet destek tedavisi,Gut hastalığı destek tedavisi,Kronik idrar yolları hastalığı ve Göz hastalıklarına destek tedavisilerinde yoğun olarak kaplıcaların etkisi bulunmaktadır.

KOZAKLI KAPLICA OTELLERİNİ İNCELE>>>

Post a Comment

Daha yeni Daha eski