Burhaniye Öğretmenler Mahallesinde ailece kalabileceğiniz 6 Apart - 1 Full Apart (Daire) - 2 Oda ve 30 yatak kapasitemizle hizmetinizdeyiz.

Apartlarımız, mutfaklıdır ve her tür mutfak araç gereci mevcuttur, Pansiyon bahçesinde mangal başında kendin pişir kendin ye imkanıyla keyifli tatiller

Apartlarımızda; Sıcak Su ,Tv , Wireless (Kablosuz İnternet) , Banyo , Tüm Araç-Gereçleriyle Mutfak , Balkon vardır ve tamamen size aittir. Pansiyonumuzun bahçesinde Okey,Tavla vb. oyunlar oynama imkanı bulabilir


Mavi bayraklı plajları - Deniz sporları - Yat ve Kazdağı gezileri ile keyfinizce bir tatil imkanına sahip olan Ören ve çevresinde gezmeye doyamayacaksınız.

Apartlarımız Plajlara 150m - Ören merkez ve gezi yerlerine 250m - Otogara 3km - Körfez Havaalnına 7km mesafededir.


10 Dakika aralıklarıyla kalkan Sahil Birlik dolmuşlarıyla Burhaniye ,Edremit ,Havran ve Garaja ulaşım ve 30 dakikada bir geçen halk otobüsleriyle Akçay - Ayvalığa ulaşım imkanı vardır. 


Öğretmenler Mah. Selvi CA Ören - Burhaniye - Balıkesir
+9 0266 4162768 - GSM: 0 541 8052711 -
Yetkili: Fatma Söylemez - emincansylmz@gmail.com -

burhaniye ören de günlük haftalık,aylık kiralık odalarımızla hizmetinideyiz.Fiyatlarımız sezon içerisinde değişiklik gösterdiğinden pansiyon apart fiyatlarını telefonla arayarak bilgi alınız.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski