Ayvalık Limon Ağacı Pansiyon Ayvalık Merkezde hizmet vermektedir.Denize yürüyüş mesafesinde bulunan bu pansiyon da Odalar da sıcak su,Gardrop , Tv ve Klima standart olarak yer almaktadır.Pansiyonun kendisine ait Otopark hizmeti mevcut olup,müşteriler için Ücretsiz Wifi bulunmaktadır.

Ayvalık Limon Ağacı Pansiyona ait Restoron da dilerseniz yemeklerinizi yiyebilir.Bahçede isteğinize göre barbekü yapabilirsiniz.


Ayvalık Limon Ağacı pansiyon 2018 fiyatları 2 kişi Oda+Kahvaltı 240 TL olarak Neredekal üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz.Yalnız fiyatlar konusunda dikkat etmeniz gereken husus fiyatların anlık olarak değişken olabilmesi.Yani belirttiğimiz fiyat bağlayıcı bir fiyat değildir.Ayvalık Pansiyon fiyatları yarın daha ucuz olabileceği gibi daha yüksek bir fiyata da çıkabilir.

Limon Ağacı Pansiyon Ayvalıkta nerede kalınır sorusuna uygun bir cevap olabilir.Daha önce burada konaklama yaptıysanız pansiyon hakkında yorum yapabilir,daha önce konaklayan kişilerin tesis hakkında ki yorum ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz.

Adres:Gazi Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Çamlıbayır Sokak No:42 Ayvalık 
Tel:0546 937 00 82

Post a Comment

Daha yeni Daha eski