Taşucu Meltem Apart otel Pansiyon sahilde denize sıfır konumda kalınabilecek güzel bir pansiyon.İşletmecileri güler yüzlü candan insanlar.Deniz manzaralı odaları mevcut.Pansiyon fiyatları Taşucu ortamına göre makul ölçülerde.Bu uygun fiyatlara konaklamak için şirin bir mekan, yüksek lüks bir beklentiniz olmasın.Odalar da sıcak su ,Uydu yayını Lcd Tv klima var.Ücretsiz Wifi imkanı mevcut.Fiyat performans açısından gayet başarılı bir işletme.


Taşucu Meltem pansiyon
Taşucu Apart Otel Ve Pansiyon

Yerimiz Taşucu Halk plajında denize sıfır konumdadır.

Silifke Otobüs Terminaline 10 km,

Adana Havalimanına 170 km mesafededir.



Taşucu Apart Otel 

Odalarda Mutfak , Mutfak Malzemesi, Klima, Uydu TV, Buzdolabı Bulunmaktadır.

Taşucu Meltem Pansiyon 

Odalarda klima,uydu TV, buzdolabı bulunmaktadır.

Plaja kullanacağınız şezlong ve şemsiye ücretsizdir.

Otel genelinde kablosuz internet mevcuttur.

Açık otopark   

Bahçe Mutfağı mevcuttur.


MELTEM PANSİYON

Müdür: Mümtaz Bey

Rezervasyon Tel.: 0-324-741 4391

Klima: Split Klima

Telefon: Var

Televizyon: Var

Kafeterya: Var

Şehir merkezine uzaklığı: 200-Metre

Plaja / Denize Uzaklığı: Deniz ve Halk Plajına sıfır

İLETİŞİM

Adres: Taşucu / Silifke

Belde / İlçe: Taşucu Plajı

Şehir: MERSİN

Telefon: 0-324-741 4391
GSM:     0533 3600726

Taşucu Dilara pansiyon da ilginizi çekebilir.>>>>

Taşucu Evim Pansiyon

Taşucu Aydın Motel

18 Yorumlar

  1. Yeteri kadar hijyenik değil. Kliması var ama çalışmıyor.Pahalı.Çalışanlar yeteri kadar güler yüzlü değil......

    YanıtlaSil
  2. adam akilli bir sonuca ulasamadim yetersiz geliyo bana fiyat gerek 2 aile gelecez bayramdan sonra fiyatla ilgili hiç bir bilgi yer almiyo

    YanıtlaSil
  3. gözleri kör olsun allah gözlerini kör etsin öle bi panmsiyon olmaz olsun klima bile çalışmıo şarteller atıo elektrikler ikide birde gidiyo odanın içi sinek klima sıcak weriyo şaşırıpta gitmeyin..:):))

    YanıtlaSil
  4. Meltem Pansiyon Taşucu'nda 30 yıldır Hizmet vermektedir.Yerli yabancı binlerce kişi misafir edilmiştir.Turist rehber kitaplarında birinci sırada öncelikle kalınacak yer olarak gösterilmektedir.Yani Taşucu'nda bir numarayız.Böyle uydurma,terbiye sınırını aşan yorum yapan adsız arkadaşların maksatları bellidir.

    YanıtlaSil
  5. Biz hangisine inanacağız ya_?_

    YanıtlaSil
  6. Ben aileml beraber geçen sene 3 günlüğüne gittim. Sinek az da olsa vardı. Şarteller arada sırada atıyordu. Fakat çalışanların güler yüzlü olduğunu, denize olan konumunun harika olduğunu, denizinin tertemiz olduğunu, huzurlu bir aile yeri olduğunu söyleyebilirim. Bu sene tekrar gitmeyi planlıyoruz. Bence de adsız arkadaş çok bol keseden sallamış. (bu arada fiyatlar da normaldi)

    YanıtlaSil
  7. Oda ücretleri hakkında bilgi verirmisiniz??Daha önceleri kalmıştık ve memnun ayrılmıştık.

    YanıtlaSil
  8. ya biri adam gibi bi bilgi versin fiyatlar kişi başı günlük ne kadar cvp bekliyorum

    YanıtlaSil
  9. Eylül ayı oda fiyatı iki kişi 50 tl'dir.ayrıca telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. TASUCUNDA BIR PANSIYON ARIYORUM SATIN ALMAK ICIN HAYIRLI RAMAZANLAR 05444848991

    YanıtlaSil
  11. pansiyona nişanlı çift alıyor musunuz cevap bekliyorum

    YanıtlaSil
  12. Bu 0-324-741 4391 numaradan arayıp sorabilirsin!

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle meyve veren ağacı taşlarlar hesabı kötü yorum yapan arkadaşları şiddetle kınıyorum. Yaklaşık üç hafta önce Yurtdışından gelen misafirlerimize Taşucunda tekne turu yapmak amacıyla taşucuna geldik. LatifeSultan Çalışanlarına bir günlük Pansiyon Motel Tarzı bir yer arıyoruz aileye uygun böyle bir yer mevcutmu dedik. Onlarda bizi Meltem Pansiyon'a yönlendirdi. İyi ki de yönlendirmişler. İşletmecisi Mümtaz Bey ve Eşi Meral Hanım gibi güler Yüzlü Cana Yakın insanlara böyle yerlerde çok nadir rastlanır. İki Bayan Çalışanı ise gün içerisinde pansiyon odalarının temizliği ve genel temizlik ile gün boyu uğrasıyorlar. Hijyenik değil yorumlarına karşıyım. Kliması çok iyi. Hiç sorun yaşamadık O Bir Günde. Sonrasında hoşumuza gittiği için Adana'dan 3 hafta üstüstü 3 gün kalmak için Geldik. Taşucunda Deniz'e sıfır bir pansiyonu ve böyle uygun bir pansiyonu bulmanız mümkün değil.. Özellikle de DENİZİ MUHTEŞEM... Fiyatları da çok makul.. Tam Bir Aile Yeri.. Kalmak isteyenlere Şiddetle Tavsiye Ediyorum.. Birde Bu Pansiyon Çok Hoşuma Gittiği İçin Facebook Sayfası açtım Fotoğraflarını görmek isterseniz de burdan bakabilirsiniz..
    http://www.facebook.com/MeltemPansiyon

    YanıtlaSil
  14. 2012 haziran sonu 3 gun konakladim .bana gore cok guzel be tertemiz bir yer klimalar sabaha kadar sorunsuz calisti.sadece fiati biraz yuksek baska sorun yok...

    YanıtlaSil
  15. Odayı görmek istedik bize oda gösterildi fakar ilk girdiğimiz anda odadan küf kokusu aldık ve hoşlanmadık.Biz biraz düşünelim dediğimizde bu fiyata başla nerde bulacaksınız denize sıfır dendi.Pansiyondan ayrılırken de başka yere uğrayıp dönerseniz almam gelmeyin dendi.Müşteri her zaman haklıdır.HİZMET SIFIR KESINLIKLE DUSUNMEYIN.

    YanıtlaSil
  16. Full çalışan pansiyon nasıl küf kokar?!Pansiyonda kalmamış birisi nasıl hizmet sıfır yorumu yapabilir?

    Lütfen böyle mantıksız yorumlara inanmayın.

    YanıtlaSil
  17. Mersinde ilk tatilimi tasucu meltem pansiyonda yaptım sahibi güler yüzlü cok cana yakın davranışları guven verdi 10 gun kaldım fiyata gore cok iyi hizmet balkon harika onu direl denize bakıyor..sabahları deniz sesiyle uyanıyorsunuz,hiç bir sıkıntı gormedim eskişehirde ogrencilk hayatm boyunca yazları sınav stresimi tasucu meltem pansiyonda attım smdi askerim yazan tekrar gdcgm..yorumları okudum cok acımaszca vicdanszca yorumlar yapılmz yazık bu kdar ucuz olmayn meltem pansiyonda 3 kez kalmsam inanacgm

    YanıtlaSil
  18. İyi aksamlar biz iki arkadaş mersin merkezden gelmek istiyoruz hangi otobüsler geçiyor bilginiz var mi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski