Kozaklı Hacı Veli Termal Tatil Köyün de 2 adet Bayanlara 2 adet Erkeklere olmak üzere soğuk ve sıcak su havuzu mevcuttur.Bölgede 4 tane Havuzu olan,spor salonu,oyun salonu ve kafe'si olan ve kaplıca suyundan faydalanmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği nadir tesislerden birisidir Hacı veli kaplıca tatil köyü.Odalar geniş ve rahat,çarşaflar temiz ve kullanışlı,ama siz yine de hijyen için çarşaf ve havlu bulundurun.Konaklama Apart tarzı dairelerde yapılmaktadır.Bahçesi ,park ve yeşil alanı gayet boldur.
kozaklı kaplıca otelleri
Kozaklı Hacı Veli Termal


Kozaklı hacı veli apart otel fiyatları ortalama 100-150 TL fiyat aralığında hizmet veriyor.Fiyatlar apart fiyatlarıdır . Apartlar da mini buzdolabı,2 adet çekyat,yemek ve çay yapmak için tüp gaz ocak mevcuttur.
kozaklı hacı veli apart
Kozaklı Hacı Veli Termal Otel

Kozaklı kaplıca suyu Pek çok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır.Kozaklı kaplıca suyunun iyi geldiği hastalıkları incele>>>

Kozaklı Hacı Veli tatil köyü hakkında ki yorumları merak ettim, inceledim. Yorumlar genelde iki kategori de ayrışıyor memnun olanlar ve memnun olmayanlar. Memnun olmayanlar genellikle 5 yıldızlı otel kategorisinde hizmet bekleyen insanlarımız. Otele giriş saatinden tutunda, yemeklerin kalitesine, yastık çarşafın temizliğine kadar her konuda titiz ve seçici olanlar genel olarak otel'den memnun kalmamış. Çünkü bu tip ziyaretçiler genellikle hizmette kalite ve temizlik ve hijyeni önemseyen kimseler. 
Memnun olduğunu belirterek yorum yapanlar ise genel olarak apart tarzı yerlerde kalmayı seven, ancak kaliteden öte rahatlığına önem veren, her türlü ortamda mutlu olmayı seven, mangalını yakan, çayını demleyen, yemeğini yapan bunun dışında kaplıca suyundan azami ölçüde faydalanan ziyaretçilerden oluşuyor. Onlara göre ortam gayet uygun. 

Galiba memnuniyet veya memnuniyetsizlik biraz da kültür ve yetişme tarzı ile alakalı olmalı diye düşünüyorum. Siz de bu tesis hakkında olumlu yada olumsuz görüş ve önerilerinizi yorum yazarak diğer ziyaretçilerle paylaşa bilirsiniz. 

Adres Ve İletişim 
Hacıveli Termal Turizm İnş. San. Tic. Ltd. Şti. tarafından işletilmekte olan tesis 38 apart oda, 152 yatak kapasitelidir. Tesis 12 ay hizmet vermektedir.
Adres: Kaplıcalar Mevkii Kozaklı / Nevşehir
Tel.No : 0 384 471 38 58

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski