Antik limanda muhteşem bir konuma sahip olan Assos Nazlıhan Hotel, tarihi dokusu bozulmadan restore edilmiş ve benzersiz farkını gelen misafirlerine bir kere daha ispatlayabilmek için 2005 yaz sezonuna yeni bir renovasyondan geçilerek güzelliğine güzellik katılmıştır. 12 ay boyunca açık olan tesiste farklı tatil anlayışlarına sahip misafirlerine Assos'a ayırdıkları zaman boyunca unutulamayacak bir tatil yaşatabilmek için tüm detaylar butik bir anlayışla sunulmaktadır.



Özel belgeli olan Assos Nazlıhan Hotel toplam 37 oda 80 kişi kapasiteli olup, odalarında TV, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Telefon, Duş, Air Condition (klima-ısıtma) bulunup banyolarında Türk Çini Sanatının en güzel motiflerini sergileyerek misafirlerine tarihin içinde konforu yaşatmaktadır. Otelin sembolü aynı zamanda en güzel özelliklerinden biri olankırlangıçlar, tesisi sahiplenip evleri olarak benimsemiş, bölgeye göç ettikleri dönemde sabahları cıvıl cıvıl sesleri ile güne merhaba diyerek doğanın vazgeçilemez güzelliğini keyifli sabah kahvaltılarıyla bütünleştirip Assos'u başka bir gözle nasıl görülebileceğini göstermektedirler.


Assos Nazlıhan Hotel; Ege'nin eşsiz tatları ve özellikle zengin balık çeşitlerinin bir araya getirilerek sunulduğu yazları deniz kıyısında muhteşem manzarada, kışları ise şömineli romantik restaurantlarda misafirlerinin, uzun süreli keyifli yemekler yiyerek yaptıkları hoş sohbetlerini de geçirdikleri zamanın süsleri olarak unutmayacakları anlarına ekleyip Nazlıhan hatırası diye saklayabilmeleri için, biçilmiş bir kaftandır.

Akşam üzerleri veya yemeklerden sonra değişik, otantik bir atmosferi olan nargile içilip zengin kahve menüsü ile ağızların tatlandırılacağı, cennet avlusu olarak adlandırılan Eden Port Cafe'de geceler sonlandırılıp, günler ise keyiflendirilebilmektedir.

Assos Nazlıhan HotelAssos'u tarihi ile antik limanda yaşamak isteyen misafirlere sunulacak en doğru adrestir.


2 Deniz Gören Balkonlu,

19 Standart,  6 Deniz Gören,

10 Çatı Katı odaları olmak üzere toplam 37 oda 80 kişi kapasiteli olup odalarda;
TV, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Telefon, Duş, Split Air Condition (klima-ısıtma), yerlerde halı bulunmaktadır.



Adres: Ege'nin eşsiz tatları ve özellikle zengin balık çeşitlerinin hakim olduğu mutfağımızın sunulduğu, serin havalarda tercih edilen iki ayrı kapalı restaurant ve özellikle yaz aylarında harika bir atmosfere sahip liman kenarında açık restaurantımız bulunmaktadır.



Restaurantlarımız otel misafirlerimiz haricinde alakart yemek almak isteyen tüm grup ve münferit misafirlere ve aynı zamanda menü harici yiyecek almak isteyen otel misafirlerimize de hizmet vermekte olan birer alakart restauranttır.



Otelimizde sabah kahvaltıları zengin açık büfe olup akşam yemekleri ise uzun ve keyifli yemekler yiyip Assos'un ve Nazlıhan Boutique Hotel'in tadını doyasıya çıkarabilmeniz icin Nazlıhan tarzı set menü şeklindedir ve yemeklerde alınacak içecekler extradır.



Assos-İskele Mevkii Behramkale

Ayvacık / ÇANAKKALE



Tel: (0286) 721 73 85 - 86
Fax: (0286) 721 73 87

Post a Comment

Daha yeni Daha eski