Muğla ili Ortaca İlçesi Dalyan Beldesinde bulunan apartımız da ailenizle beraber rahat, huzurlu, hesaplı ve kaliteli bir tatil yapmak isteyen değerli misafirlerimizin kalacakları gün süresince Dalyan’da KARACA APART’ta misafir etmekten onur duyarız.




Dalyan,doğanın iç içe olduğu güzel bir yere kurulu şirin bir turistik kasabadır. Dalaman Havaalanına 25 km uzaklıktadır. Apartlarımız 2 oda ve 1 salon olup çift kişilik anne baba yatak odası ile çocukların odasında 2 yatak ve gar dolap mevcuttur. salonda çift çanak tv, 19 Btu klima 2 tane çift kişilik çekyat, Amerikan mutfakta buzdolabı, klima, çamaşır makinesi kişi sayısının ihtiyacı kadar mutfak malzemesi ve banyo & tuvaletten oluşmaktadır. Bahçemizde yüzme havuzu ve restorantı, barında sınırsız internet mevcuttur. Apartımız Dalyan’da sessiz ve sakin bir konumda olup, Dalyan merkeze yürüyerek 5 dakika mesafededir.



Iztuzu Plaji, Caretta Caretta Kaplumbagalari, Kaunos ve Kaya Mezarlari, Bacardi Plaji Tekne Turu, çamur banyosu, Tekne ile akşam mehtap turu, 12 adalar tekne turu, sultaniye kaplıcaları, ekincik koyu ve mağaraları, sarıgerme plajında keyifli bir tatil yapma keyfi sizi bekliyor.






Dalyan’da tatil yapma arzusunda bulunan değerli misafirlerimiz Apartımızla ilgili www.karacaapart.com webb sitemizde tüm her şey görsel olarak görebilirsiniz.



fiyatlarımız:studio apartlar 60 tl



2 yatak odası+mutfak+ salon



temmuz agustos 110 tl








tel:0090 252 284 2999



cep:0090 505 357 6890






online açık msn:karacaapart@hotmail.com



Adres: Gülpınar Mah.320 Sk.N0:16 Dalyan



Dalyan / Ortaca Muğla 48840 Turkiye

Post a Comment

Daha yeni Daha eski