İmbat Motel; Assos Bademli Köyü sahilinde, Midilli Adası'nın tam karşısında, yakınında başka bir tesisin bulunmadığı, doğa ile içiçe, zeytin ve incir ağaçları ile çevrili, yeşili ve mavisi ile Ege Denizi'nin kucağında, büyük bir arazi içinde yer almaktadır.

Ferah, huzurlu, güvenli bir ortamda uzun yıllardan bu yana, eğitimci ve hukukçu bir aile tarafından siz değerli misafirlerini ağırlamaktadır.


Tesisimiz toplam 47 yatak kapasitelidir. 20 odamız mevcuttur. Her odanın ana girişi müstakildir. 




Odalar iki ve üç kişilik olup tüm odalarda, duş, tuvalet, ısıtıcı-soğutucu klima, gibi imkanlarla rahat ve komforlu bir ortam meydana getirilmiştir.

Motelimizde; cafe-restaurant, deniz üzerinde güneşlenmek için büyük bir ahşap iskele, kamelya gibi dinlenceyi güzelleştiren imkanlar da vardır.

Tesisimizde tam pansiyon hizmet verilmektedir.

Restaurantımızda güne kendi mandıramızda üretilmiş peyziyade beyaz peynir ve nefis tereyağı, ağaçlarımızdan toplanmış zeytinler ve bu zeytinlerden elde edilmiş yağlar, ev yapımı reçellerimizin eşliğinde güzel bir kahvaltı yaparak başlayabilir; sonrasında zeytin yağlı yöresel yemekler, bahçemizde yetişmiş organik meyve ve sebzeler, et ve balık çeşitleri ile bu ziyafete devam edebilirsiniz.

Motelimizde, doğadaki ahengi yaşamanız için müzik çalınmaz.
Denizin sesini, kuşların cıvıltısını, ateş böcelerinin gece ortaya çıkardığı ışıltılarını görmenizi isteriz.

Ege Denizi'nin mavilikleri burada bir başka güzeldir. Su o kadar berrakktır ki; dipteki çakıl taşlarını sayabilirsiniz.assos butik otelleri, assos motel, assosda konaklama, ayvacık bademli, ayvacık otelleri, çanakkale konaklama, çanakkale motelleri



İmbat Motel
Bademli Köyü Ayvacık/ÇANAKKALE
TelefonFax
Motel Rezevasyon:0 286 737 01010 286 737 0102
Çanakkale İrtibat Bürosu:0 286 213 39760 286 217 1340
e-mail:info@imbatmotel.com
ziya@imbatmotel.com


Post a Comment

Daha yeni Daha eski