Sakin, huzurlu güzel bir tatil beldesinde tatil yapmak ister misiniz. Şehir gürültüsünden, trafiğinden ve stresinden uzak bir yer mi arıyorsunuz. Cıvıl cıvıl kuş sesleri duymayalı, gökyüzünde binlerce ışıl ışıl yıldız görmeyeli çok zaman mı oldu. Bozulmamış doğal güzellikleri, denizi, ağaçları, kuşları, yıldızları ve deresi ile Adrasan sizi bekliyor.



Adrasan Antalya'ya 95 km mesafede Kemer'i geçince sahilde yer alan Olympos ile komşu koylarda yer alan doğası betonlaşmamış huzur dolu bir tatil beldesidir.



Adrasan'da dere kenarında küçücük bir evinizin olmasını, birkaç adımda sahile inmeyi, denizin sahilin tadını çıkarmayı, dere kenarında çardağa oturup ördekleri balıkları seyretmeyi, akşamları yıldızların altında masanızı kurup etinizi balığınızı pişirmeyi içkinizi yudumlamayı ve dost sohbetlerine katılmayı ister misiniz? Çınaraltı pansiyonda bunları bir aile ortamında yaşayacaksınız.



Haydi ailenizi arkadaşlarınızı da alın gelin. Size gerçekten dinlenebileceğiniz, gürültüden stresten uzak ekonomik fiyatlarla cebinizi yakmayacak bir tatil öneriyoruz.



Post a Comment

Daha yeni Daha eski