Pansiyonumuzda yedi adet duş ve tuvaleti içerisinde olan tümü Split klimalı oda ile içinde bir adet mutfağı da olan apart niteliğinde 3 yataklı bağımsız bir odamız bulunmaktadır.



Denize bakan odalardan herbirinede 1.4x3m genişliğinde, denizin ve meis adasının eşsiz manzarasını seyredebileceğiniz balkonlar yer almaktadır. Aynı benzersiz manzarayı, odaların bulunduğu binanın dışında bağımsız olarak yer alan ve diğer ağaçların yemyeşil gölgesindeki geniş terasımız dan da seyredebilirsiniz. 


Kahvaltınız da doyumsuz güzelliklerin içindeki terasımızda yapabilir, yemeklerinizde de yine aynı keyfi tadabilirsiniz. Hemen yanı başınızdaki buz dolabı dahil her türlü ihtiyacınıza yanıt verecek mutfağımızın olanaklarından da dilediğinizce yararlanabilirsiniz.



Hamarat pansiyon Kaş ilçesinde yer alan 3. derecede doğal sit alanı Çukurbağ yarım adasında ve şehir merkezine yanlızca 2 km. uzaklıktadır. Çeşitli tropik meyve ağaçları, begonvil ve yöreye özgü evdemik çiçekleri barındıran geniş bir bahçe içerisinde bulunur. Hamarat Pansiyonun hemen 50m ilerisinde Akdeniz'in en güzel ve en temiz denizine gireceğiniz, su altı ve su üstü balık avı yapabileceğiniz bir plaj olan Hidayet koyu bulunmaktadır.


 Hem Hidayet koyundan hem de terasımız dan ve odalarımızdan Türkiye'ye en yakın olan Meis'in evlerini ve sokaklarını seyredebilirsiniz. Sıcak bir aile ortamı sunan, doğa ve denizi ile iç içe üstelik hesaplı bir tatil özlüyorsanız Fatma ve İrfan Hamarat çiftinin Akdeniz'in bu cennet köşesinde geleneksel Türk konukseverliğini göstermek için sizi beklediklerini sakın unutmayın.



Pansiyonumuzda yedi adet duş ve tuvaleti içerisinde olan tümü Split klimalı oda ile içinde bir adet mutfağıda olan apart niteliğinde 3 yataklı bağımsız bir odamız bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri : HAMARAT PANSİYON

Telefon : +90 242 8361547 / +90 242 8362088


Adres : Çukurbağ Yarım Adası No :7


Post a Comment

Daha yeni Daha eski