Bodrumun Tam Merkezinde gürültüden Kesinlikle Uzak ,Asma Bahçesinin içerisinde Güvenli ve Samimi bir Ortamda,bulunan pansiyonumuz 100 Yatak kapasiteli, 40 Konaklama Odasi Mevcuttur.Her Odasında Klıma A/C , Buzdolabı, Minibar, Saç Kurutma Mak, ADSL Internet ,Televizyon, Banyo ve 24 Saat Sıcak Su Mevcuttur,Otel Kalitesindeki Pansiyonumuz Her Yıl NISAN ile EKIM Ayları Arasında Ege' nın en Güzel Yerlerinden Olan Bodrum ilçesi Tüm Misafirlerimize Kaliteli Vermektedir. Pansiyonumuz Bodrum Otobüs Terminaline 300 Mt , Barlar Sokagına 200 Mt ve Limana 100 Mt Mesafededir.




İLETİŞİM VE REZERVASYON



ADRESS : Türkkuyusu Caddesi | No.5 : 48400 - Bodrum/Muğla 


TEL : + 90 252 316 76 82 | : + 90 252 316 06 00     


FAX : : + 90 252 313 80 00     


E - POSTA : sevin@sevinpansiyon.com


FİYATLARIMIZ


2012 yaz sezonu konaklama pansiyon fiyatları için lütfen iletişime geçin.

1 Yorumlar

  1. Temmuz 2010 da 2 gece için superior oda rezervasyon yaptırıp ve öndeme gönderdik. Ve gitmeden 2 gün önce rezervasyon teyidini tekrar yaptırdığımız halde Sevin Pansiyona ulaştığımızda tek gece rezervasyonu yapıldığını 2. gece için rezervasyon yapmadıklarını söylediler. Odaya çıktığımızda ise bir şok geçirdik. Superior oda olarak verdikleri yer max. 6 m2 di. 2 kişinin kalması mümkün olmayan küçüklükte bir odaydı. ve oda içinde garip bir koku vardı. yürümek imkansızdı. pansiyonun web sayfasında yer alan resimlerle hiç bir alakası bulunmuyordu. Ayrıca resepsiyondaki karşılama şekli cok kötüydü. Saygısızca bir ifade vardı.
    Avrupada bir köpeğin yaşam alanı 8 m2 olarak belirlenmiştir. Ancak bu pansiyonda 2 kişiyi bir köpeğin yaşam alanından cok daha küçük bir yerede konaklama imkanı sağlıyorlar. Tabi klostrofobiniz yoksa konaklayabilirsiniz. Kahvartısı ise insanı doyurmaktan ziyada aç kalkmamasını sağlıyor. İyi ki ikinci gece rezervasyonu yapmayı ihmal etmişler. Sabah kalkar kalkmaz ilk işimiz yeni bir yer aramak oldu. Kısaca oradaya verilen para hiç bir şekilde karşılığını alan bir para değil. Hostel de kalma ücreti neyse oradada kalma ücreti en fazla o kadar olabilir. Ki Hosteller buradan cok cok daha iyi. hiç olmazsa temizler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski