Ege bölgesinin incisi çeşme, çeşmede hiç sizlerin için güzellikleri bir arada ve tatil köyü olarak sizin eviniz gibi her güzelliği bulabileceğiniz bir mekan var mı diye düşündünüz mü beklide bunu bizleri ÇEŞME MELTEM TATİL KÖYÜNÜ tanımadan önce yok diyor gibisiniz.
Evet sizlere tatilin en renklisini, sizlere tatilin en güzelini, sizlere tatilin en ekonomiğini, sizlere tatilin en güzel mekanı cennet yörelerinden çeşmede sunmaktadır. ÇEŞME MELTEM TATİL KÖYÜ.
Tatil köyümüz toplamda 70 odamız 180 yatak kapasiteli ile sınırlı olup hizmetlerimizi odalarımızda olduğu gibi sınır tanımadık odalarımızda , buzdolabı, minibar, duş, WC, sıcak su, saç kurutma makinesi, telefon ve televizyon mevcut olup sizlere ve ailenize uygun her türlü hizmeti sunmaya çalışıp en güzel şekilde dizayn ederek Denize sıfır mekanda bir çok aktiviteyi  tenis kortları, masa tenisi, bilardo, masa topu, atari, voleybol sahası, yürüyüş parkuru, çocuklara oyun parkı, market, MESCİT, bay ve bayanlara ait özel iki plaj ve iki yüzme havuzumuz gibi bir çok özelliği bulunmaya çalıştık  (Bayanlar havuzu etrafı kapalıdır).
Tatil mekanlarında birçok güzellikler olmasına karşın ulaşım hep sorun olmuştur ancak bu MELTEM TATİL KÖYÜN’de ulaşım sorun olmaktan çıkmıştır. Karayolu kullanmak isterlerse İzmir’e 77 km’lik eski yol ve 80 Km`lik otoyol olmak üzere iki yolla bağlanan Çeşme`nin ulaşım merkezi İzmir. Kara, hava ve deniz yoluyla gelen turistler, Çeşme ve Ildırı`ya otobüslerle gidiyorlar. Çeşme ilçe merkezi, otobüs ve minibüslerin son durağı olmakla beraber, Çiftlik, Dalyan, Alaçatı, Reisdere, Ovacık ve diğer plajlara minibüs ve belediye otobüsleri ile ulaşabilirsiniz. Bu araçlar gece geç saatlere kadar hizmet veriyor.deniz yolu kullanmak isteyen olursa Çeşme-Sakız Adası arasında feribot seferleri düzenleniyor. Yunanistan`dan Çeşme`ye deniz yoluyla giriş yapan turistler, Sakız Adası (Chios) Çeşme arasında çalışan Türk ve Yunan feribotlarını kullanıyorlar. Sakız Adası ile Çeşme arası bir saat. Ayrıca Türkiye`den çıkış yapacak turistler için Çeşme`den İtalya`nın Bari ve Brindisi limanlarına seferler düzenleniyor.
Çeşme meltem tatil köyü fiyatları:
25 mayıs-15 haziran Tam pansiyon gecelik fiyatları: 100 TL
15 haziran- 11 ağustos fiyatları:  130 TL den başlayan fiyatlarla.
Çeşme meltem tatil köyü irtibat numaraları:
0(232)722-12-22
Çeşme / izmir

Post a Comment

Daha yeni Daha eski