İstanbul'un hem yakınında hem de uzağında, yemyeşil ormanlar, çevresini sarmalayan Göksu ve Yeşilçay nehirleri, benzersiz kumsalı ile size kollarını açmış Karadeniz... İşte Ağva'yı özetleyen sözcükler...



Liman Motel, şehrin kalabalığı ve karmaşasından kaçmak isteyenlere inanılmaz bir tatil imkanı sunuyor. Ağva'nın merkezinde, denize ve Yeşilçay nehrine sıfır konumda yer alan Liman Motel, tesisin hemen önünde yer alan 1,5 km uzunluğundaki kumsalında, sizleri Karadenizin berrak sularının insan ruhunu okşayan seslerini dinlemeye davet ediyor.


Deniz manzaralı kapalı restoranı, Ahşap kaplama 15 odasında deniz veya dağ manzaralı balkonlar, uydu yayın televizyon sistemi, saç kurutma makinesi ve merkezi ısıtma sistemi bulunan Liman Motel, kendizi evinizin rahatlığında hissettirecek bir anlayışla siz değerli misafirlerini eşsiz güzellikteki Ağva'ya bekliyor.
15 oda ve 35 yatak kapasiteli Liman Motel'de, tamamı ahşap kaplama olan odaların hepsinde deniz veya dağ manzaralı balkonlar, uydu yayın televizyon sistemi, klima, saç kurutma makinesi, 24 sat sıcak su ve merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır.




2 veya 3 kişilik olarak tasarlanmış ve kendinizi evininizin rahatlığında hissedeceğiniz odalarımızda uyuyacağınız güzel bir uykunun ertesinde güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.
Etkinlikler


Karadeniz'in benzersiz Ağva kumsalında ve Yeşilçay nehrinin Karadenizi kucakladığı limanda yer alan Liman Motel'de gününüzü değerlendirmek için bir çok alternatif bulacaksınız.



Deniz manzaralı 100 kişi kapasiteli restorantımızda yapacağınız güzel bir kahvaltının ardından Yeşilçay nehrinin kıyısında yürüyüş yaparak, nehirde tekne gezintisi yaparak ya da sandal veya deniz bisikleti ile gezerek gününüzü değerlendirebilirsiniz.



Ağva doğal parkurlar, Başta Kilimli ve Kadırga Koyları, çevredeki korular, şelaleler, mağaralar keşfedilmeyi bekleyen doğa harikaları ile doğa yürüyüşleri yapmak isteyenler için de bir çok alternatif sunuyor.



Karadeniz' in tertemiz sularında yüzmek istediğnizde tesisin hemen önünde yer alan 1.5 km uzunluğundaki kumsalda şezlonglarınıza yerleşebilirsiniz.



Akşam olduğunda açık veya kapalı restoranımızda sizler için özenle hazırlanan akşam yemeğinizi alabilir ve sevdiklerinizle güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Özellikle taze balık alternatifleri ilginizi çekecektir.ağva konaklama, ağva motelleri, ağvada konaklama, ağvada nerde kalınır, ağvada tatil, istanbul ağva, şile ağva
 
İletişim


Aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanarak bizlerle irtibat kurabilirsiniz.



Adres : İskele Cad. No:1 Ağva - Şile / İstanbul

Telefon : Tel: (216) 721 72 97

Email : info@limanmotel.net

5 Yorumlar

  1. neden fiyat yazmıyorsuhuz utanıyormusunuz.Ege Akdeniz otel pansiyon fiyatları var nedense ist yakın yerlerde yok.

    YanıtlaSil
  2. yokmu buraya gidip yorum yapabilecek olan ?

    YanıtlaSil
  3. Liman Motel'e geçen yıl gittim fiyatlar oda +kahvaltı fiyatları,Hizmet idare eder.Odalar düzenli ve temiz.

    YanıtlaSil
  4. Biz eşimle su an buradayız. Odamız deniz ve nehir manzaralı . Ağva merkezde denize en yakın konaklama burası zaten. Diğer basit pansiyonlar en düşük 150 tl fiyat verdi burası 170 verdi. Ağva çok pahalı genel anlamda ve küçük bir yer. Pek umdugumuzu bulamadık.

    YanıtlaSil
  5. Biz eşimle su an buradayız. Odamız deniz ve nehir manzaralı . Ağva merkezde denize en yakın konaklama burası zaten. Diğer basit pansiyonlar en düşük 150 tl fiyat verdi burası 170 verdi. Ağva çok pahalı genel anlamda ve küçük bir yer. Pek umdugumuzu bulamadık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski