Marmaris'in en güzel koylarından biri olan TURUNÇ'da huzurlu, tatilin tadını çıkarabileceğiniz bir yerdesiniz. Apart odaları sizin konforunuz için özenle hazırlanmıştır.

Aynı evinizdeki rahatlığı bulabileceğiniz şekilde ve güzellikte. İsterseniz balkonda gece yıldızları seyredebilirsiniz, yada gözlerinizi kapatıp ağaçların fısıltılarını dinleyebilirsiniz. Bu güzel sahilde yüzmek ise doğanın bize ve siz misafirlerimize bir armağanı olsa gerek. Avrupa Mavi Bayrak Ödülü olan sahilimiz ve denizimizi mutlaka görmelisiniz.

Turunç yeşilin ve mavinin tüm tonlarını yılın 12 ayında görebileceğiniz cennet bir köşedir. Uzun kıyı şeridindeki koyların çokluğu , doğal liman oluşu, antik kentlere yakınlığı, doğal güzellikleri, mavi tur olanakları, modern yat limanları, körfezin her türlü su sporlarına olanak sağlaması vb. avantajları sayesinde tüm turistlerin gönüllerince tatillerini geçirebilecekleri"CENNET BİR BELDEDİR".




Mola Apart, 15 odası, açık havuzu ve konforlu apart odaları ile sizlerin hizmetinizdedir. Dilerseniz çatı katında tatilinizi geçirebilir ve farklı bir manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Birde tatiliniz dolunay zamanına denk geldiyse bunun mutlaka keyfini çıkarın.




Odalarımız

Apart odaları, 1+1 şeklindedir. Amerikan mutfak tarzında hazırlanan salon kısmında keyifli bir şekilde yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tv, uydu yayını, buzdolabı, ocak, kullanabileceğiniz mutfak malzemelerinin hepsini bulabilirsiniz. Ayrıca 24 saat sıcak su, klima, siz konuklarımızın hizmetindedir.



Marmaris ve Turunç çevresinde bulunan her aktiviteye rahatlıkla katılabilirsiniz. Yat turları ile harika koylarda gezebilir, jeep safarilere katılarak bu harika yarımadanın tüm güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Turunç' ta bulunan eğlence mekanlarında tatil gecelerinizi daha renkli geçirebilirsiniz. Belki de tercihiniz daha sakin bir gece olur. İşte o zaman sahilde bir şeyler içmek, uzun Turunç sahili boyunca yürümek ve yıldızları seyretmek size daha iyi gelebilir.



İletişim Bilgileri

Mola Apart
Atatürk Cd. No:18 Muğla / Marmaris / Turunç
Telefon : 90 252 476 74 74
Faks : 90 252 476 74 47

Post a Comment

Daha yeni Daha eski