Pansiyonumuz için Dalyan'ın ilk işletmelerinden biri diyebiliriz. Babam Salih Manav 25 yıl tekne gezileri düzenledi müşterilerimiz için ayrıca pansiyonumuzun işletmesini gerçekleştirdi. Bizde ondan öğrendik bir çok doğruyu. Ben teknede büyümüs sayılırım, ikimizde Güney Batı sahillerini çok iyi biliriz. Artık biraz tatil yapmalı diye düşünerek onları emekliye ayırdık. Şimdi onlar Dalyan'ın keyfini çıkartırlarken bizde eşim Tuğba hanım ile bu keyifli yerimizde sizlere en özel anlarınızı geçirtmeye çalışıyoruz.
Kanal kıyısında uzun süreler oturup eşsiz güzelliği yaşamanız için,Dalyan'ın tadını en doğru yerde ve en özel hizmetle alabilmeniz için sizi buraya yuvanıza HUZURLU VE KEYIFLI ortamımıza davet ediyoruz. Sabahları kuş seslerinin hakim olduğu kanala sıfır bahçemizde kahvaltılarınızı yapıp, peşinden dalyan kanalında yüzebilirsiniz.
Akşamları ise bizden talep edeceğiniz hertürlü yemek organizasyonu günlük yiyeceklerle en özel lezzetler halinde masanızda yer alacaktır.
Sizlere; misafirimiz olduğunuz dönem içinde Dalyan hakkında doğru ve yönlendirici bilgiler vererek bölgemizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacağız. Ayrıca sahip olduğumuz teknelerle size unutamayacağınız bir tatil için kaptanlık yapıp dalyan kanalının en güzel anlarını yaşatacağız. Unutmadan; pansiyonumuzda kalmadığınız zamanlarda bile tekne gezisi için istekte bulunabilirsiniz.
Contact: Tuğba - Ahmet MANAV
Address: Maraş Mah. Kaunos Sk. No:32 48840 Dalyan-Muğla
Telephone: 90 252 284 2233 Fax: 90 252 284 3495
Gsm: 0537 590 7694
E-Mail: info@likyapansion.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski