Otelimiz Mersin iline bağlı Erdemli ilçesinin KIZKALESİ beldesinde hizmet vermektedir. Adana havaalanına 120 km (yolların tamamı otoyol ve duble yoldur) Mersin iline 60 km, Erdemli ve Silifke ilçelerine 25 km mesafededir.

6' sı KİNG suit (iki yatak odası+1oturma odası) ve 69 standart odadan oluşan Otelimiz denize sıfır olup KIZKALESİNE en hakim konumdadır.



Otelimiz web sitesinde KIZKALESİ ve ÖREN YERLERİ bölümünde anlatılan tüm tarihi yerler, inanç ve kültür merkezlerinin ortasındadır. Buralara turlar düzenlenmekte bu turlara katılarak tatilinizi sadece denize girmek ve dinlenmek değil doğa, deniz ve tarihi yerleri de gezerek ülkemizin keşfedilmemiş güzelliklerini inanç ve kültür hazinelerini de görerek daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.


Sizleri doğu akdenizin parlayan yıldızı MERSİN KIZKALESİ'ne KİLİKYA HOTEL'e davet ederken, ülkemizde turizmin sadece Antalya'dan ibaret olmadığını görmenizi ve yaşamanızı diler saygılarımızı sunarız.

Odalar

Otelimizde 6 king suite 69 standart oda bulunmaktadır.

SUITE ODALAR
Suite odalar denizi cepheden gören yatak odanızdayken bile KIZKALESİNİ ve denizi seyredebilecek eşsiz bir manzara hakimiyetine sahiptir. Balkonlar çok geniş olup havuz, deniz, kumsal ve kızkalesi sanki ayaklarınızın altında gibi hissedersiniz.

Tüm odalarımız da olduğu gibi Suite odalarda yeni dekore edilmiş, sanki bir apart veya evinizin odasındaymış gibi tasarlanarak misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur. Suite odalarda iki ayrı yatak odası (1 ebeveyn için Frencbed yataklı oda diğeri çocuklar için 2 Twin yataklı oda) ve bir oturma odası bulunmaktadır. Oturma odasında; oturma grubu (açılır kapanır cinsten) 51 ekran Televizyon, spleet klima, 37 ekran televizyon, dört kanal müzik yayını ve telefon mevcuttur. Suite odaların banyolarında ise hilton lavobo, asma klozet, duş teknesi ve duşakabin, telefon, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

STANDART ODALAR
Otelimizde standart odalardan 69 adet vardır. Tüm odalar balkonlu (12 adet balkonsuz) ve deniz manzaralıdır. Odalarımızda 1 frencbed 1 de twin yatak bulunmaktadır. Suite odalarda olduğu gibi tüm odalarımız 2006 yılında dekore edilmiştir. Odalarımızın tamamında spleet klima, televizyon, minibar, dört kanal müzik yayını, telefon, ayarlanabilir ışık sistemi mevcuttur.
Yeni dekore edilmiş banyolarda ise asma klozet, asma lavobo, duşakabin, duş, telefon, saç kurutma makinasi bulunmaktadır, Ayrıca otelimizde gelen şehir suyu tesise arıtılarak ve ultraviyole sisteminden geçirilerek mikroplardan ve her türlü kirliliği önlenerek verilmektedir.

Restaurant

LALE RESTAURANT

Otel binası içerisinde olan kapalı restaurant 150 kişilik kapasitededir. Fakat bu sayıyı aşan talep ve organizasyonlarda Cam bölmelerle ayrılan lobby ile birleşerek oturma düzeninde 250 kişi kapasiteye de ulaşabilmektedir.Sıcak, soğuk klima sistemi olan kapalı restaurantımızda uluslararası, yöresel ve tamamı tecrübeli ahçı ve servis personelimiz tarafından hazırlanan açık büfelerde müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

TERAS RESTAURANT

Açık restaurantımız otelimizin bahçesinde olup havuz başı servisleri ile de desteklenerek 450 kişi kapasitede hizmet vermektedir. Müşterilerimize, yaz akşamlarında bahçede ağaçların altında otantik bir ortamda, havuz başı servislerimizle ve tamamı Bolu Mengenli ahçılarımızın hazırladığı leziz açık büfelerimizi çeşitli animasyonlar ve canlı müzik eşliğinde sunmaktayız. Akdeniz akşamlarının verdiği huzur ve ışıklandırılmış KIZKALESİ manzarası akşam yemeklerine ayrı bir renk katmaktadır. Açık restaurantımız müşterilerimize sabah kahvaltılarına da bahçede otantik bir ortamda hizmet vermektedir.

Havuz Ve Plaj

Yetişkin Havuzu
Otel binamızın önünde açık restaurantımızın yanında olan yetişkin havuzumuz, 220 Ton su kapasiteli derinliği 120 cm den başlayarak 180 cm’e kadar uzamaktadır.
Ayrıca Havuzların suyu tatlı su ile doldurulmakta olup filtre sistemiyle günün 24 saati temiz tutulmaktadır. Gündüzleri güneşlenme terası olarak kullanılan havuz başı akşamları ise misafirlerimizin yemek yerken tercih ettikleri bir mekan haline gelmektedir.

Mini Havuz
Yetişkin havuzumuzun yanında bulunan mini havuzumuz, küçük çocuklar için tasarlanmış olup derinliği 45 cm.dir. Ayrıca mini havuzun suyu tatlı su ile doldurulmakta olup filtre sistemiyle günün 24 saati temiz tutulmaktadır.

Jakuzi Sistemi : 6 kişi kapasiteli, Vücut bakımı ve sağlıgını birarada sunan zevk ve eğlenceyi birleştiren en güzel yollardan birisi olan jakuzi sistemimiz sizlere sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.Vücudunuzun ritmini düzenleyecek, sizi tazeleyecek jakuzi konforu mevcuttur.

Aqua Park
Yetişkin ve çocuklar için tesis edilen, bahçemizden havuza entegre su kaydırakları ile siz misafirlerimizin hoşça vakit geçirebileceği imkanlar sunmaktadır.

PALM BAR
Otelimizin bahçesinde ve havuza yakın olarak bulunan barımızda fastfood mutfağı ile misafirlerimize öğle yemeklerinde aperatif yiyeceklerin yanında ızgaralar ve yöresel yemekler sunulmaktadır. Günün her saatinde alkollü, alkolsüz ve sıcak-soğuk içecekler sunulan barımız aynı zamanda havuza ve plajdaki misafirlerimize de hizmet vermektedir.

BAHÇEMİZ
Misafirlerimiz, denize ve plaja sıfır olan bahçemizde, Akdeniz ikliminde yetişen çeşitli ağaçların otantik ortamında çimler üzerine atılmış minderlerde güneşlenme yanında eş ve dostlarıyla aperatif yiyecekler, içecekler alabildikleri gibi oyun oynayabilir veya nargile keyfi yapabilirler.

PLAJ HİZMETLERİ
Otelimiz; Türkiye'nin ender plajlarından olan, tamamı deniz kumu ile kaplı Kızkalesi plajına sıfır konumdadır. Plajımızda şemsiye , şezlong ve minder hizmetleri ücretsiz olarak verilmektedir. Deniz sığ olup 150 mt gidilse dahi insan beline ulaşmayan derinliği ile özellikle çocuklu aileler için idealdir.

Aktiviteler

Animasyon:
- Su Sporları ve Su Oyunları
- Aquapark aktiviteleri
- Beach Wolley
- Tüm gün ücretli masaj servisimiz vardır.

Düğün organizasyonu
Otelimizde, havuz başında 600 kişilik yemekli yada kokteylli düğün hizmetleri verilmektedir.

Toplantı ve Kongre Hizmetleri
Kokteyl, konferans ve toplantılar için çok amaçlı 200 kişilik toplantı salonu ve ekipmanları ( Barkovizyon, Tepegöz, Flyp Chart, DVD, ses ve ışık tesisatı )
(Bu hizmetimiz 2007 sezonunda faaliyete girecektir.)

Spor Aktiviteleri

Su Sporları
Yetişkin havuzu, Mini Havuz ve Aquapark’da yapılan su sporları.

Sağlık Hizmetleri

Otelinizde yeni işletmeye açılmış olan Sağlık Kulübümüzde, bulunan fitness salonu, Türk hamamı, şok duş, sauna, fin hamamı(buhar banyosu), masaj odaları, jakuzi ile rahatlatıcı bir tatil için gereken her ayrıntı düşünüldü .

Türk hamamı : Otelimizde hijyenik, rahatlatıcı, ferah ortama sahip olan türk hamamını, 8 kişi aynı anda kullanabilmektedir.Ayrıca 3 kişi’nin aynı anda kullanabileceği göbek taşı mevcuttur. Hamamdan yararlanmak isteyen konuklarımız, kese, köpük masajı, yağ masajı, spor masajı, sırt masajı, , ayak-sırt-kol masajı, ve kombine masaj ile bedenlerinin ihtiyaç duyduğu tüm bakımlarla rahatlarken, stresten arınıyor.

Sauna : Otelimizde hijyenik, rahatlatıcı, ferah ortama sahip olan saunamız 15 kişi kapasitelidir. Ayrıca saunamızda televizyon sistemi, sauna sonrası özel dinlenme odası, vücudunuzu zinde tutmak amacıyla şok duş, soyunma kabin ve dolapları mevcuttur.
Tüm sauna duvarlarının iç ve dış yüzeylerinde 17 mm. budaksız fırınlı extra çam lambiri kullanılmaktadır. Dışarıdan görülmeyen gizli çivi ve vida montajı ısı kaybını önlemek amacıyla mineral yün ve alüminyum folyo sayesinde etkili bir izolasyon sağlanmıştır.
Hava Sirkülasyonu için, hava akımı ayarlayabilen havalandırma kanalı
Abachi ( ayous ) ağacından yapılmış oturma grubu , baş ve sırt yaslama aksesuarları, taban ızgarası, ısıtıcı korkuluğu ünitesi



Jakuzi Sistemi : 6 kişi kapasiteli, vücut bakımı ve sağlıgını birarada sunan zevk ve eğlenceyi birleştiren en güzel yollardan birisi olan jakuzi sistemimiz sizlere sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.Vücudunuzun ritmini düzenleyecek, sizi tazeleyecek jakuzi konforu mevcuttur.

Fin hamamı(buhar banyosu): Otelimizde hijyenik, rahatlatıcı, ferahlatıcı, özel aromalı buhar sistemine sahip olan fin hamamı 5 kişilik kapasiteldir. Buhar banyosunun en bilinen iki özelliği baskı ve stresi azaltır , rahatlatır. Yoğun Buhar bulutları sizi sağlıklı ve stressiz bir yaşama taşıyarak kozmetik ürünlerinin aksine doğal bir gençleşme sağlar.Yorgunluğunuz buharlaşıp kaybolsun. Buhar banyosu sonrası özel dinlenme odası mevcuttur.



Masaj salonu : Otelimizde köpük masajı, yağ masajı, spor masajı, sırt masajı, , ayak-sırt-kol masajı, ve kombine masaj ile bedenlerinin ihtiyaç duyduğu tüm bakımlarla rahatlarken, stresten arınıyor.

Fıtness-center: Otelimizdeki fitness-center da yürüyüş bandı, bisiklet, barfix, agırlık ekipmanları ile eğitmen nezaretinde bedeninizi zinde tutun.

Vitamin bar : 20 kişi kapasiteli vitamin bar ile spor ve aktivite sonrası vücudunuzu zinde tutacak doğal ve zengin içeceklerden faydalanabilirsiniz.

İletişim

KİLİKYA HOTEL
KIZKALESİ - MERSİN

Tel.: 90 324 523 21 15 (pbx)
Fax: 90 324 523 20 84
Hotel GSM : 0533 383 68 18 - 19

kilikya@kilikyahotel.com
info@kilikyahotel.com
ali@kilikyahotel.com



  • Detaylı bilgi için:Kilikya Otel
  • Post a Comment

    Daha yeni Daha eski