Fethiye ‘de bulunan Pansiyonumuz Dalaman – Fethiye karayolu üzerinde ; türü dünyada az bulunan Sığla ( Günlük ) Ormanlarıyla kaplı Günlüklü Koyunda, Çevre ve doğa saygılı , kendine has doğal mimarisi ile konumlandırılmıştır.Fethiye pansiyonları içinde en güzel yere konumlandırılmıştır.

Orada sabah işe geç kaldım yok,orada kravat ve gergin suratlar yok. Orada korna sesi ,trafik ve egzos kokusu yok . Orada beton yığınlar , gettolar ve yorgunluk yok. Orada dünyanın en eski agaçlarının altında huzur var, orada oksijen , pırıl pırıl bir deniz ve altın renkli kumlar var…
ha unutmadan orası burası … bekleriz…..

Karayolu ile Dalaman Havalimanı 38.km , Göcek şehir merkezi 10 km. , Fethiye şehir merkezi 17.km yakınlıktadır.Günlük (Sığla ) ağacının gün doğumu ve gün batımı esnasında yaydığı doğanın en güzel ıtırını içinize çekmeye doyamayacaksınız.

Pansiyonumuz oda kahvaltı şeklinde hizmet vermektedir.dileyen misafirlerimizin faydalanabileceği yiyecek ve içecek hizmetlerimizin sunulduğu restoran cafe ve barımız bulunmaktadır.Ayrıca dileyen misafirlerimiz Sığla ağacının altında ailece barbekü yaparak keyifli unutulmayacak zamanlar geçirebilirler. Çardaklarımızda oturup sohbet ederken dileyen misafirlerimiz okey , tavla , tabu oynayarak keyifli zamanlar geçirebilirler.Sıcacık ortamıyla siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.

oda özellikleri: klimalı duş wc

yeme içme: oda kahvaltı

denize olan konumu: 150 mt
aktiveteler: mangal köşesi orman köksler okey
2011 pansiyon fiyatları:50 tl kişi başı
Şehir ve adres bilgileri:günlüklü koyu fethiye

Telefon:02526336611

Post a Comment

Daha yeni Daha eski