PASTORAL VADİ PANSİYON  FETHİYE/ MUĞLA
Pastoral Vadi Pansiyon; Çam ormanlarıyla çevrili vadinin ortasından akan derenin kenarında yer alan çiftliğimizin sakin ve huzurlu ortamında, ekolojik mimarî yaklaşımla tasarlanan taş, ahşap ve kerpiç evlerinde yılın 12 ayı konaklayabilirsiniz..
   
                                                    
Oda ve Pansiyon ÖzellikleriBahçe
Dağ manzarası
Açık yüzme havuzu
Restaurant
Çocuklu aileye uygun
 
                                                      
Taş Konaklar
Yöresel mimarî ve malzemelerin kullanıldığı, alt katı tek odalı, üst katı iki odalı bağımsız evlerden oluşuyor. Her evin banyosu ve mutfağın da içinde yer aldığı yaşam alanı ile geniş bir terası vardır. Alt katlar engelli katılımcıların da kullanabileceği biçimde tasarlanmıştır.
Kerpiç Evler
Elle yapılan kerpiç tuğlalar ve ahşap hatılların kullanıldığı, geleneksel mimarîi tarzında inşa edilen bu evlerde iki yatak odası, banyo, mutfak, yaşam alanı ve geniş bir sundurma bulunuyor. Yazın doğal serin ortam sağlayan taş ve kerpiç evler, kışın kuzine soba ile ısıtılıyor.
Ahşap Evler
Pastoral Vadi’nin sınırını oluşturan Kargı Çayı’nın kenarında yetişkin ağaçların gölgesindeki tek ve iki odalı ahşap evlerimizde banyo, ayrıca sundurmada küçük bir mutfak bulunuyor.
Tüm evlerden toplanan organik çöpler, kullanılan gri ve siyah atık sular ayrı yerlerde işlenerek doğaya geri kazandırılıyor. Evlerimiz, sigara içilen ve içilmeyen şeklinde ayrılmış durumdadır.

 
İletişim
Kontak Kişi: Ahmet Kizen
Telefon 1: (0252) 633 66 27
Telefon 2: (0537) 643 91 21

5 Yorumlar

  1. Pastoral Vadi gerçekten oldukça farklı deneyim. Özellikle hayatında hiç köy görmemiş insanlar, resmen aydınlanma yaşıyor, çocukluğunu ve hayatının bir kısmını köylerde, kasabalarda geçirmiş olan insanlar için ise bir özlemi yansıtıyor.

    YanıtlaSil
  2. Pastoral vadi pansiyon, oldukça doğal ve konforlu döşenmiş. Çam kokuları da hissediliyor sanki... Tatil için güzel bir seçim...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir tatil seçeneği gibi duruyor

    YanıtlaSil
  4. Fethiye'ye yıllar önce gitmiştik, kızım baya küçüktü ve tekne turu için bindiğimiz teknenin kaptanına bir nevi aşık olmuştu-değil tabii de, başka laf gelmedi aklıma. Adama bir tekneyi değil de bir memleketi falan idare eden biri gibi algılamıştı galiba, öyle bi hayranlık. Güzel bir tatildi, Fethiye güzel yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun,en azından kızınız için farklı bir tecrübe olmuş.Fethiye tekne turu konusunda çok iyi durumda liman da demirleyen tekneler misafirlerine Fethiye'nin birbirinden güzel koyları gezdiriyor.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski