fethiye nerede kalınır
Fethiye Ova Resort Hotel
Fethiye Ova Otel Yeşil ile Mavi'nin bütünleştiği Fethiye beldesinde yer almaktadır.Fethiye Ova Resort otel'de kaldığınız süre içerisinde tatilin tadını doyasıya çıkaracak animasyon gösterileri, kaydıraklı Havuz eğlenceleri ,açık büfe yemek servisi gibi aktivitelerin yanı sıra otelimize ait Plaj'da denizin tadını doyasıya çıkartacaksınız.Otel tavsiyesi anlamında sizlere Ova Oteli öneriyoruz.


Ova Resort Hotel, 72 oda ve 2 suiti ile 3 yıldızlı bir aile otelidir.Dalaman hava alanına 60 km, Fethiye'ye 8 km., ünlü Ölüdeniz plajına 4 km., Eğlence ve alışveriş merkezine 10 dk yürüyüş mesafesindedir.

Kaydıraklı havuz, gece gündüz animasyon sovları, kapalı açık restaurantı, oyun salonu, TV odası, market, kuaför, fitness, jakuzi, sauna, bilardo, masa tenisi, otele ait özel plajı vardır, şezlong ve şemşiye ücretsizdir.

Fethiye Ova otel Fiyatları;Ova Otel uygun fiyatları ile sizlere ekonomik bir tatil imkanı sunuyor.dilerseniz otelimiz arayarak size özel fiyatlarımız öğrenebilir yada internet üzerinde yer alan otel rezervasyon sitelerinde sunulan size özel indirimli fiyatlardan yararlanarak güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

İLETİŞİM:
Adres:OVA RESORT HOTEL Ovacik KöyüFethiye-Muğla-Turkey 
Tel : +90 252 616 66 51-53-54
Fax: +90 252 616 62 68
Web:http://www.ovaresorthotel.com/

3 Yorumlar

  1. tavsiye için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Yeşilin içinde çok güzel görünüyor Ova Resort Otel... Resmine bakınca zaten burada konaklamayı tercih edenlerin ne kadar keyif duydukları anlaşılıyor...

    YanıtlaSil
  3. Ölüdenize yakın olması cok iyiymiş, tavsiye Icin teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski