Saros Güneyli Bolayır Mercan Otel
Saros güneyli köyü nerede kalınır sorusuna en iyi cevap Mercan Otel olur galiba! yalnızca biz söylemiyoruz,kalan konuklar söylüyor.ödediğiniz ücrete göre en iyi hizmeti alabileceğiniz bir Otel. 5 Yıldızlı bir otel olmasa da bu çevrede en çok tavsiye edilen otellerin başında gelir.
Bolayır plajı Saros körfezinin Gelibolu tarafında kalmaktadır. Temiz bakir bir plaja sahip olmakla birlikte güneşin batışının en güzel izlenen yerlerdendir.

Mercan Otel Saros körfezinin en güzide plajlarından Güneyli köyünde yer almaktadır.Sahilden sadece birkaç adım ötede olan Mercan Hotel, açık yüzme havuzu ve taze deniz ürünleri servis edilen restoranı ile hizmetinizdedir. Klimalı odaları uydu TV ve deniz manzaralı balkon sunmaktadır. Hotel Mercan’ın odaları sade mobilyalarla döşenmiştir.

Tümünde uydu kanallı düz ekran TV ve minibar mevcuttur. Odalarda standart olarak duş ve saç kurutma makinesi içeren özel banyo bulunur. Günlük kahvaltı açık büfe olarak servis edilmektedir. Otelin panoramik deniz manzaralı restoranında taze balık, deniz ürünleri ve ızgaranın yanı sıra yerel lezzetler sunulmaktadır. Mangal imkanı da sağlanmaktadır.
güneyli köyü apart otel pansiyon
Güneyli Mercan Hotel

Havuz alanı dinlenmek ve güneşlenmek için idealdir. Saros’un berrak sularında balığa çıkabilir veya dalış yapabilirsiniz. Otel genelinde ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Gelibolu’ya sadece 12 km uzaklıkta yer alan Mercan Hotel’in Çanakkale Şehitleri Anıtı’na mesafesi ise 75 km’dir.

Otel bünyesinde ücretsiz özel otopark vardır. odalar Klima, Çalışma Masası, Karo/Mermer Zemin, Gardırop, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Tuvalet, Banyo, Uydu TV, LCD/Plazma/Düz Ekran TV, Minibar, Barbekü, Balkon, Deniz Manzarası, Bahçe Manzarası Çift Kişilik veya İki Yataklı Oda Bu klimalı odada uydu TV ve deniz manzaralı bir balkon bulunmaktadır.yarım pansiyon olarak hizmet veriyordur.

İletişim: 
mercan apart otel güneyli köyü sahili.mercan sok.no:2 gelibolu/ÇANAKKALE. TEL:0286 572 68 84

3 Yorumlar

  1. Güzel bir koy , Güneyliyi tavsiye ederim. Saygılarımla

    YanıtlaSil
  2. Tavsiyeniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. İki gecelik 3 kişi 10 ağustos 12 ağustos arası yarım pansiyon ücretiniz nedir?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski