Çiftehan kaplıcası Günübirlik konaklamak isteyenlerin yoğun olarak ilgi gösterdiği kaplıcalarımızdan birisi.Niğde Ulukışla İlçemize bağlı Çiftehan Beldesinde Bulunan kaplıcamız özellikle yaz ve kış aylarında sağlık sorunları nedeniyle şifa arayan vatandaşlarımızın akınına uğruyor.

Çiftehan kaplıcasında Dileyen konuklar günübirlik olarak beldede bulunan  tesislerde yer alan Hamam ,havuz ve saunalardan yararlanabildikleri gibi dilerlerse Beldede bulunan Kaplıca oteli ve Apart pansiyon tarzı evlerde de sürekli konaklama imkanına sahipler.Burada yer alan apart ev ve pansiyonların çoğunda kaplıca suyu bulunmuyor,Kaplıca suyundan yararlanmak için hamamlara gitmeniz gerekiyor.Bazı oteller de belli bir ücret karşılığı konaklamadan sadece havuz,hamam ve spa gibi hizmetleri günübirlik yararlanılabiliyor.
Çiftehan Kaplıcası Günübirlik ücreti yaptığımız araştırmaya göre hamam yararlanma ücreti kişi başı 15-20 TL civarı makul bir ücret.Fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır,bağlayıcı değildir.Günübirlik fiyatları ilerleyen tarihlerde değişiklik gösterebilir.

Çiftehan Kaplıcalarında Günübirlik ve daimi konaklama için her keseye uygun pek çok tesis bulunmaktadır. Dilerseniz 5 yıldızlı Oteller de Termal Kaplıca suyunun nimetlerinden yararlanıp,sıcak buhar odalarında spa hizmeti alabilir ,lüks restoranlarda yemeklerinizi aileniz ile birlikte neşe içinde yiyebilirsiniz.yada Apart ev tarzı Pansiyonlar da sakin kafa ile doğa ile baş başa keyifli vakit geçirebilirsiniz,Tercih sizin.


Çiftehan kaplıcaları, otel apart ve pansiyon hizmeti veren tesisler.
çiftehan sarayhan devre mülk
Çiftehan Sarayhan Termal Otel

Çiftehan Sarayhan Termal Otel Lüks ve ihtişamı ile özellikle Sorunsuz Lüks kaplıca tatili arayanların tercih ettiği güzel bir mekan olarak gözümüze çarpıyor. Sarayhan Otel aynı zamanda Bir Devre Mülk,yani dilerseniz buradan bir devre mülk tapusu satın alıp yılda 10-15 gün gönlünüzce tatil yapabilir yada dilerseniz devre mülkünüzü kiraya verebilirsiniz.Otel de 1+1 ve 2+1 geniş havuzlu odalar mevcut.Odalar temiz,personel idare eder.Yemekler konusunda beğenen de var beğenmeyen de var.Genel olarak Otel Yeni açılmasına ve hala bitmeyen inşaat halinde olan kısımları olmasına rağmen kullanıcılar memnun görünüyor.Ufak tefek eksiklikler mevcut olup her işletmede bu tür olumsuzluklar nadir de olsa yaşanabilir.

Sarayhan Termal Otel Fiyatları genel olarak uygun sayılır 2 kişilik aile konaklaması 300-500 TL arasında değişiyor.5 yıldızlı oteller genelde bu fiyat aralığında hizmet veriyor,fiyat pahalı demeden önce bunu göz önüne almalısınız.Bizim belirttiğimiz fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır,bağlayıcı değildir.En iyi fiyat ve rezervasyon bilgisi için Otel ile iletişim kurabilirsiniz.
Sarayhan Termal Otel Telefon: 0 388 531 33 00 Gsm: +90 533 950 62 56


çiftehan kaplıca otelleri
Çiftehan Çelikhan Otel


Çiftehan Çelikhan Otel: Torosların eşsiz dağ manzarası arasında Termal spa keyfi sunan güzel bir otelimiz.Genel Olarak Otelde konaklayan müşteriler Otel'in biraz eski olmasından şikayetçi,Odalar apart tarzı daireler olarak dikkat çekiyor.Müşteriler genellikle Havlu ve Bornoz eksikliğinden ve kahvaltı ve yemeklerin kalitesinden muzdarip gibi lakin ben şahsen Başkasının kullandığı havlu ve bornozu zaten kullanmam.yemekler konusunda haklı bir serzeniş olabilir,otel kendisine biraz daha çeki düzen vermeli diye düşünüyorum. 

Çiftehan Çelikhan Otel Fiyatlarını uygun bulanlarda var pahalı diyende var bu yüzden siz en iyisi internet üzerinden iletişim kurup rezervasyon yaptırın derim.
Adres ve İletişim:Çiftehan (0388) 531 22 42

Çiftehan Otel Fiyatları otel'den otele değişiklik gösteriyor.Bugün bir pansiyonda bile kalırken ödenen fiyat asgari 100 TL buluyor.Bu fiyatlar Otel koşullarında bazen 2-3 katına çıkabiliyor.Bu Otel fiyatları tamamen otel'in kalitesi ve aldığınız hizmet ile orantılı.Tabi Çiftehan kaplıca Otel fiyatları sezon ve doluluk oranına göre de değişiyor.Ölü sezonda giderseniz otel fiyatları biraz daha makul olabilir.



Çiftehan kaplıca apart pansiyon fiyatları
Çiftehan Çevik Pansiyon

Çiftehan Çevik Pansiyon: Çiftehan Beldesinde bulunan Pansiyon Apart ev tarzı oda hizmeti veriyor.Pansiyonda Kaplıca suyu bulunmuyor,sadece konaklama hizmeti veriyor.1+1 odalarda Tv,Klima Mutfak Çatal tabak ,yemek yapmak için Tüp ve Masa sandalye bulunuyor.Kaplıca suyundan faydalanmak istiyorsanız Günübirlik Hamamlardan günlük kişi başı 15 TL gibi bir ücret vererek yararlanabilirsiniz.Pansiyon fiyatları gayet makul kişi başı değil apart oda fiyatı ödüyorsunuz.Ortalama 80-100 TL gibi bir pansiyon fiyatı ödemeniz gerekir.Çevik Pansiyonun Youtube üzerinde bir tanıtım filmi bulunmaktadır,şayet konaklamayı düşünüyorsanız gitmeden önce buraya tıklayıp izlemenizi tavsiye ederim.
Adres: 203. Sk. No:15, 51910 Çiftehan /Ulukışla/Niğde
Telefon: (0388) 531 20 21

çiftehan pansiyon fiyatları
Çiftehan Bozdağ Pansiyon

Çiftehan Bozdağ Pansiyon: Çiftehan da konaklamak için Ekonomik düşünüp otellere küçük bir servet ödemek istemiyorsanız,Doğal güzelliği ile ailece konaklama için tavsiye edebileceğimiz ekonomik bir pansiyon.Sonuçta Pansiyonda 1+1 odalarda konaklama yanında Mutfakta isteğinize göre yemeğinizi yapabilir,çayınız ,kahvenizi yapıp keyifle yudumlayabilirsiniz.
Çiftehan Bozdağ Pansiyon hakkında daha detaylı bilgi için Youtube üzerinde yer alan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
Bozdağ Pansiyonla iletişime geçmek için dilerseniz Facebook sayfası üzerinden irtibat kurabilirsiniz.İletişim:0537 662 21 20

çiftehan kaplıca otel
Çiftehan Şafak Otel

Çiftehan Şafak Otel:Ailece Konaklama yapılabilecek Butik Otel tarzı bir işletme,Yapılan yorumlardan anladığım kadarı ile Biraz yerleşim yeri dışında kalıyor bu yüzden otele ulaşım için kendi aracınız ile veya taksi tutmanız gerekiyor.Odalar da Mutfak bulunuyor dilerseniz yemeklerinizi kendiniz burada yapabilir yada Otel'in restaurantın da  ücreti mukabili kahvaltı ve Akşam yemeği talep edebilirsiniz.Şafak Otel hakkında daha detaylı bilgi almak için Facebook Sayfasını ziyaret edebilir konaklamak ve rezervasyon için 0535 814 82 51 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Çiftehan Kaplıcası Hangi Hastalıklara iyi gelir? Çiftehan Kaplıcası suları gerçekten mucizevi bir etki gösteriyor.Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist hastalığına şifa bulup tedavi olmak için Çiftehan kaplıcalarını ziyaret ediyor.
Çiftehan Kaplıca suyunun Başta romatizmal hastalıklar ve kadın hastalıkları olmak üzere bir çok hastalığa iyi geldiği biliniyor.Peki başka hangi hastalıkların tedavisinde kullanılıyor ,hep birlikte bakalım.


1. Derecede Etkili Olduğu Hastalıklar:
Romatizma
Siyatik
Kireçleme
Bel Ağrısı
Bel fıtığı
Kadın hastalıkları
Cilt Hastalıkları
Psikolojik Yorgunluk ve Rahatsızlıklarda.

Çiftehan termal sularınin faydaları:Hangi Hastalıklara iyi geliyor?

Suyun Sicakligi: Kaynak cikisi 53 C Havuz Sicakligi 40-45 Derecedir. Beklemeden ve katkısız Kullanılan Nadir sulardandır.
1. Siyatik (bacak ana sinir hastaligi)
2. Katilasmis ve spaztizite kazanmis felç durumu
3. Metabolizmaya hız kazandirarak hamile kalinmasina yardimci olmak
4. Kireçlenme ve romatizmal ağrılar
5. Eklem ve civar iltihaplanmalari
6. Kalp ve damar hastalıkları
7. Kadin hastalıkları
8. Böbrek rahatsızlıkları
9. Cilt güzelliği, cilt hastalıkları ve cildin hücre yenilenmesi
10. Beyin ve vücuttaki aşiri stres ve yorgunluğu yok etme
11. Düşük ve yüksek tansiyon hastalıkların da tansiyonu dengelemesi
12. Şeker Hastaları
13. Mide rahatsızlıkları

Çiftehan'da Ne yenir? Ne yapılır?
Çiftehana gelmişken çevrede çok güzel et yemekleri yapan lokantalar var.Bu lokantalar dan bazıları Kamyoncu lokantası olarak hizmet verse de lezzetleri güzel,dilerseniz Pozantı civarı daha lüks şiş ve pirzola yapan lokantalar da var.Giderken yakınlarınıza hediyelik Şalgam götürmeyi de unutmayın!

Post a Comment

Daha yeni Daha eski