Anamur Akasya Pansiyon
Anamur Akasya Pansiyon Anamur da Konaklama ve tatil için gelen ziyaretçilerin uğrak yerlerinden birisidir.Gelen konuklar kendi evinin rahatlığında pansiyona ait mutfakta yemeklerini kendileri  pişirip yiyebilecekleri gibi dilerlerse iskele çevresinde bulunan cafe ve restoranlardan da faydalanabilirler.Anamur da nerede kalınır? Anamur da apart pansiyon arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Anamur Akasya Pansiyon Denize sadece 50 Metre mesafede bulunmaktadır.Konumu itibarı ile diğer otel ve pansiyonlara göre avantajlı konumda olan Pansiyon konuklar tarafından tercih edilme nedenidir.

Akasya Pansiyonun Her odasında Sıcak su ,Buzdolabı,Lcd Tv ve klima bulunmaktadır.Odaları geniş ve Ferahtır.Konuklar pansiyonun bahçesinden diledikleri gibi faydalanabilirler.



Anamur pansiyon fiyatları mekana göre farklılık göstermek ile birlikte 100 TL gibi uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.Fiyatlar bağlayıcı olmamakla birlikte zaman ve mekana bağlı fiyatlar değişiklik göstermektedir.Bu nedenle en sağlıklı fiyat bilgisini Akasya Pansiyonu iletişim bilgilerinden arayarak öğrenebilirsiniz.

Adres :İskele Mah. 1711 Sok. No: 3, İskele/Anamur, Mersin, Türkiye

Tel:  0(324) 814 52 72

GSM: 0(555) 463 33 44

eposta:  akasyapansiyon@gmail.com

1 Yorumlar

  1. İş seyehati dolayısıyla zaman zaman sürekli konaklıyorum.Sahipleri sıcak insanlar.Oldukça temiz ve güvenilir bir pansiyon.Fiyatları da çevre otellere ve pansiyonlara göre gayet ekonomik.#anamur da pansiyon tavsiyesi isteyenlere önerilir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski