Kapıdağ` ın En Güzel Yerlerinden Biri


Erdek İlçesine 13 km Mesafede Tertemiz doğasıyla Narlı Köyü` nde Yengeç Pansiyon rahat ve huzurlu devamlı sıcak su tek katlı apart odaları ile sizin hizmetinizde odalarımız tamamen müstakil olup 3-4-5-6 yataklı olmak üzere farklı büyüklükte ve çeşitlerde dir. 

İçersinde mutfak ve banyosuyla anahtar teslim olarak konaklama süresince tamamen size özel ve aittir. Balkonunuz mangalınız tencereniz vs. Konaklama boyunca tesisimizle hizmetinizdeyiz.



Sezon Boyunca Gecelik 100 TL
İLETİŞİM VE REZERVASYON :0266 837 1049
Haziran ve Eylül aylarda özel fiyatlar için yukarıdaki telefon numaralarından irtibata geçebilirsiniz.


Ulaşım..
Öncelikle Bandırma veya Erdek`e gelmelisiniz.
İstanbul (Yenikapı) - Bandırma arası sefer yapan İDO Deniz Otobüsleri ile Bandırma`ya 2 saatte ulaşabilirsiniz.

Birçok otobüs firmasının direkt Erdek seferleri vardır. Bandırma-Erdek arası 20 km olup, otobüsler ile de ulaşabilirsiniz.
Narlı Köyü minibüsleri, Otogar`dan hareket etmektedir.
Erdek-Narlı arası 13 Km. dir.
İstanbul - Erdek: 360 Km
Bursa - Erdek: 130 Km
Balıkesir - Erdek: 120 Km
İzmir - Erdek: 300 Km
Bandırma - Erdek: 20 Km


1 Yorumlar

  1. Avşa, ulaşımı konumu itibari ile sadece deniz yolu ile yapılabilmektedir. Çünkü Avşa bir adada bulunmaktadır. Ancak adaya ulaşmak için ulaşmanız gereken iskeleler de ulaşım açısından son derece kolay bir yerdedir. Marmara bölgesinin ulaşım olanaklarının hemen hemen tümüyle bu yerlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

    Avşa’ya ulaştıktan sonra yapacağınız en karlı iş Avşa otelleri arasından bütçenize göre bir otel bulmak ve orada yapacağınız keyifli bir tatil için konaklama ihtiyacınızı karşılayacağınız yeri kiralamaktır. Avşa otelleri fiyat bakımından çeşitli avantajlı teklifleri ile size mutlaka bir çözüm bulacaktır. Avşa adası otelleri birçok tatil beldesinin otellerinden daha konforlu dekorasyonu ve çalışkan personelleri ile hizmet denildiği zaman mutlaka adından bahsettirmektedir.

    Avşa adası otelleri size sunacağı cazip tekliflerle kısa, orta ve uzun vadeli tatillerinizde uygun fiyatlar sunarak sizi günübirlik bir tatil sonrası mutsuz şekilde yaşadığınız şehre geri yollamaz. Avşa adası pansiyonlar bakımından da zengin bir yelpazeye sahiptir. Buradaki pansiyonlar da otellerle yarışacak hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. Yine uzman ve hızlı personeli sayesinde Avşa adası pansiyonlar konusunda da beldenin turizmine büyük fayda sağlar ve oluşan beğeni duygusu beldeye mutlaka artan turist sayısı olarak döner.

    Avşa adası otel fiyatları az önce de kısmen bahsettiğimiz gibi sektörde hizmet veren firmalarla rekabete açık ancak belirli bir standardı yakalamaya çalışan hizmet anlayışının karşılığını en iyi şekilde yansıtacak bir bedel olarak talep edilmektedir. Avşa adası otel fiyatları bütçenizi fazla zorlamaz. Yapabileceğiniz en uygun tatili yapmanız için size büyük avantajlar sunar. Avşa otelleri her şey dahil fiyatlarla erken rezervasyonun tadını da çıkartabilirsiniz. Erken rezervasyon sayesinde Avşa otelleri her şey dahil fiyatlardan faydalanarak tatili daha da ucuza getirebilirsiniz.

    Ucuz ve de konforlu tatil, Anadolu’nun değerli insanlarının bütçesine uygun seçeneklerle Avşa adası apart fiyatları da size alternatif tatil seçenekleri sunar. Tatili daha da ucuza getirmek ve ailece konaklamak istiyorsanız bu apartları öneririz. Avşa adası apart fiyatları konaklamanın türü dolayısıyla otele nispeten aile için daha uygun olmaktadır.

    Fiyatları da yekûnda çok gibi görünse de günlük ve kişi hesaba vurulduğunda hayli uygun fiyatlarla tatil olanakları sunduğu açıkça anlaşılacaktır. Avşa apart fiyatları eğer abartılı buluyorsanız ve Avşa’dan da vaz geçemiyorsanız yapmanız gereken en iyi şey erken rezervasyondur. Hatta sezon başlamadan çok önce bu apartları istediğiniz tarihler için kiralayarak fiyatları daha da düşürebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski