Tatil keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz eşsiz bir cennete davet ediyoruz sizleri. Eşsiz güzelliklerle dolu Datça'nın tertemiz havasında unutulmaz bir tatil sunuyoruz sizlere. Berrak denizi, ince kum taneleri, doğası, konumu, yemyeşil bitki örtüsü ve tüm samimiyetimizle sizleri karşılamaya hazırız. Bungalow evlerimiz ve Pansiyonumuz ile yılın tüm günü sizlere hizmet vermekteyiz. Odalarımızda sizleri evinizde hissettirecek tüm konfor mevcuttur. Uzun bir plaja sahip olan işletmemiz yıllardır turizm sektöründe sayısız kişilere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle konum itibari ile doğa ile iç içe sadece size özel bir tatil yaşarsınız. Plajımızda; iskele, şezlong, şemsiye, beach bar ve duş bulunmaktadır.

Tatilinizin güzel geçmesi, size özel hizmetlerimiz ve lezzetlerimizle size kusursuz bir hizmet vermek için tüm Gabaklar ailesi olarak hizmetinizdeyiz. Tesisimizde 12 Bungalow ev, evlerde klima, duş, wc, 24 saat sıcak su, oturma grupları bulunmaktadır. Evlerin her birinde kendine ait balkon mevcuttur. 4 tane bahçe odamızda bulunmaktadır. Restoranımızda yediğiniz balıkları kendimiz yakalayıp sizlere sunmaktayız. kullandığımız ürünlerin birçoğu kendi ürünümüzdür. Organik olarak ürettiğimiz sebze ve meyvelerin  dışında kahvaltıda ve yemeklerde kullandığımız zeytinyağı da kendi imalatımızdır.

 Bungalow Evlerimizde kendinizi evinizde hissedecek ve doğal ortamda kendinizi dinlendireceksiniz. Tesisimizde 12 Bungalow ev, evlerde klima, duş, wc, 24 saat sıcak su, oturma grupları bulunmaktadır. Her bir evimiz bahçe içerisindedir ve kendine özel balkonu vardır. Yemyeşil doğa içerisine konumlanmış evlerimiz sizi tamamen doğa ile baş başa bırakacaktır. Evlerin her birinde kendine ait balkon mevcuttur ve evlerimizden deniz kıyısına ve plaja yürüyerek bir dakika içerisinde ulaşırsınız.

TEL: 0 252 728 0158
GSM: 0 531 310 7529
TEL-FAX: 0 252 728 0171
ADRES: Mesudiye Köyü Kızılbük-DATÇA / MUĞLA
E-MAİL: gabaklarsevgi@hotmail.com


Post a Comment

Daha yeni Daha eski