SERA PANSIYON Antalya'ya 80 km. uzaklıkta, yeşille mavinin buluştuğu, yeryüzünün gizli cenneti Çıralı'da bahçe içerisinde yer alan pansiyonumuz, denize 200 mt. uzaklıktadır ve 6 odası ile hizmet vermektedir (1 iki kişilik 
1 dört kişilik, 4 üç kişilik oda). Tüm odalarımızda klima duş tuvalet banyo ve 24 saat sıcak su. 1 apart 2 tane 3 kişilik oda, mutfak, duş ,tuvalet,tv,klima, 24 saat sıcak su. Oda+kahvaltı olmakla birlikte istenildiği takdirde akşam yemekleride verilmektedir. Restaurant, Wirless Lan. Hamaks.
sera pansiyon ağaç evler


Pansiyonumuz bir aile işletmesi olup size evinizi aratmayacak rahatlık ve aile sıcaklığına sahiptir. Sizi Çıralı'nın güzelliği ve tatilin huzurunu yaşamanız için Sera Pansiyona bekliyoruz. 
sera pansiyon odalar

NELER YAPILABİLİR: Tarihi Likya yollarında yürüyebilir, yeni yerler keşfedebilir ve ıssız koylarda denize girebilirsiniz. Antik Olympos kentini gezebilir, efsanelere konu olmuş Chimeranın ateşini görebilirsiniz. Eşsiz güzellikteki sahilimizde günün doğuşunu izleyebilir hatta caretta-carettaların yumurtadan çıkmasına şahit olabilirsiniz. Gece ise parlayan yıldızlar altında yakomozu izleyebilirsiniz. Günübirlik tekne turları ile de Akdeniz'in el değmemiş koylarına gidebilirsiniz.

Sera Pansiyon Çıralı


Ulupınar Köyü Çıralı Mah. Kemer/Antalya/Türkiye 


Tel. +90-242-8257047


Gsm +90-0536-7808308


http://www.serapansiyon.net


email info@serapansiyon.net

Post a Comment

Daha yeni Daha eski