Kefken Sahili


Kefken de ki eviniz Yeniay Pansiyon 
Kefken Yeniay Pansiyon, denizin doyumsuz güzelliklerine sahip, yeşille mavinin kucaklaştığı, deniz kokusunun çam kokusuna karıştığı seçkin ve sakin semtimiz Kefken'de bulunmaktadır.Deniz çok yakında. Bahçeden, orta kattaki balkondan ve terastan görmüş olmalısınız zaten.100 metre ileride ise bir plajımız var.
Kefken Yeniay pansiyon

Kefken pansiyonları
Siz değerli müşterilerimize bu pansiyonda tatiliniz boyunca elimizden gelen en iyi hizmeti vermek ve sizin memnuniyetinizi kazanmak en büyük hedefimiz...

Kefken de ucuz pansiyon,kefken plaja yakın apart pansiyon arayanlar bu fırsat kaçmaz. Kefken pansiyon fiyatları 2020 yılında 2019 olduğu gibi  gayet uygun olup sezon içerisinde değişiklik gösterebilir .Kefken pansiyon fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon için bir telefon etmeniz yeterli .
Kefken Plaj Görünümü

Gelin bu mavi ve yeşilin tadını en güzel şekilde, birlikte ve en güzel hizmetle yaşayalım...

İRTİBAT
Yeniay pansiyon Nihat Erim tepesi/KEFKEN
TEL:0 262.563 61 16-563 68 60

9 Yorumlar

  1. kefkende ucuz pansiyon,pansiyon fiyatları,hafta sonu ağvada nerde kalınır,ağvada aile pansiyonu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SharpKing den güzel günler geçirmeniz dileğiyle

      Sil
  2. Ben yılda bir iki kez kefken - Cebeci Köyüne günübirlik gidiyorum. her senede gitmek istiyorum. ailece kalınabilecek güzel bir yer tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar denize yakın olması dışında hiçbir özelliği olmayan bir pansiyon.Odalar hiç temiz değil,suları akşama doğru sıcak akıyor sabahları duş almanız asla mümkün değil.Odaların duvarları şekilsiz olduğundan yataklar yamuk bir şekilde duruyor ve yatak sığacak kadar bir alan mevcut.Banyolarda duşakabin yok bu nedenle duş alırken klozetin ve lavaboların ıslanmasına sebep oluyor.Banyo havalandırma pencereleri pansiyonun odalara giriş koridoruna bakmakta ve boy hizasından azıcık yüksekte Pencere küçük bir perde ile kapatılmış ancak her an perde rüzgardan açılır mı birisi gözetler mi tedirginliği yaşıyorsunuz.Odalarda eşyalarınızı koyacağınız bir dolabı bile yok.Perdeler camlara kısa her ne oldu ise kendilerince kesmişler bu nedenle camları örtmüyor.Yani mahremiyet yok.Yatak örtüleri hem tek kişilikler hem çift kişilikler üstünüzü tam örtmüyor.Yataklarında rahat uyunmuyor gacur gucur sürekli her hareketinizde ses çıkaran rahatsız bir yatakları var.Ayrıca kefkende bulunan ve kahvaltısı oda fiyatına dahil olan bir otele göre pahalı olan bir pansiyon.Pansiyon odalarında her şey,evde kullanmadığınız eşyalardan mevcut konfor ve rahatlık adına hiçbir şey yok .Herşey elinizde kalıyor .Tanıtım resimleri ile alakası bile yok.Biz rezil olduk siz olmayın.

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar denize yakın olması dışında hiçbir özelliği olmayan bir pansiyon.Odalar hiç temiz değil,suları akşama doğru sıcak akıyor sabahları duş almanız asla mümkün değil.Odaların duvarları şekilsiz olduğundan yataklar yamuk bir şekilde duruyor ve yatak sığacak kadar bir alan mevcut.Banyolarda duşakabin yok bu nedenle duş alırken klozetin ve lavaboların ıslanmasına sebep oluyor.Banyo havalandırma pencereleri pansiyonun odalara giriş koridoruna bakmakta ve boy hizasından azıcık yüksekte Pencere küçük bir perde ile kapatılmış ancak her an perde rüzgardan açılır mı birisi gözetler mi tedirginliği yaşıyorsunuz.Odalarda eşyalarınızı koyacağınız bir dolabı bile yok.Perdeler camlara kısa her ne oldu ise kendilerince kesmişler bu nedenle camları örtmüyor.Yani mahremiyet yok.Yatak örtüleri hem tek kişilikler hem çift kişilikler üstünüzü tam örtmüyor.Yataklarında rahat uyunmuyor gacur gucur sürekli her hareketinizde ses çıkaran rahatsız bir yatakları var.Ayrıca kefkende bulunan ve kahvaltısı oda fiyatına dahil olan bir otele göre pahalı olan bir pansiyon.Pansiyon odalarında her şey,evde kullanmadığınız eşyalardan mevcut konfor ve rahatlık adına hiçbir şey yok .Herşey elinizde kalıyor .Tanıtım resimleri ile alakası bile yok.Biz rezil olduk siz olmayın.

    YanıtlaSil
  5. Sahipleri samimi ve candan insanlar,Konumu neredeyse denize sıfır sayılır.kerpe de nerede kalınır,hangi pansiyonu tavsiye ediyorsunuz diye sorsalar Kerpe Yeniay pansiyonu tavsiye ederim.Kerpe pansiyon 2018 fiyatlarıda gayet ekonomik.

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Telefon ile iletişim kurarak kefken pansiyon fiyatları 2018 hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz .

      Sil
  7. Pansiyonda bu hafta sevgilim kaldı gerçekten çok memnun kaldi. O nu çok seviyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski